Šema za jednu noć možda postane ljubav vašeg života

0

Muškarac s kojim ste spavali pre neko veče, ne želeći ništa više od seksualnog zadovoljstva, može biti neko s kim ćete provesti ostatak života. I uopšte nije bitno gde ćete naići na njega, muškarci su svuda i nikad ne možete znati da li je osoba koju ste sreli u liftu i razmenili s njom nekoliko reči ona prava ako je bar na trenutak ne pogledate pitajući se to.

“Na poslednjoj godini koledža, bila sam glavni urednik školskih novina i nakon prvog objavljenog broja odlučila sam da napravim zabavu za svoje saradnike i kolege sa koledža. Nekoliko dana posle zabave, u hodniku sam srela neuglednog dečka kojeg sam viđala na časovima Engleskog, a kojeg inače nisam pozvala na žurku, iako je bio jedan od saradnika u školskim novinama. Izvinila sam mu se, a onda smo ostali tu neko vreme ćaskajući i, pre nego što smo postali svesni toga, njegove ruke bile su oko mog struka. Otišli smo u moju sobu i ostali budni celo veče, pričajući i “ne pričajući” i, potpuno neočekivano, lepo sam se provela,” priča Džasmin Hjudžes.

Jedna od stvari zbog kojih su “veze za jednu noć” dobre je to što se otvorite u potpunosti, jer mislite da neće trajati.

“Svog budućeg dečka sam upoznala veoma dobro te noći, uglavnom zato što sam ga bombardovala pitanjima, ne brinući šta će on da misli o tome što sam toliko radoznala. Uopšte mi nije bilo bitno šta će on da misli, jer nisam želela da ga impresioniram,”
kaže Džasmin.

Druga dobra stvar je to što možete da budete potpuno otvoreni po pitanju svoje seksualnosti, jer se radi o nekome za koga niste zainteresovani na drugi način, pa se ne plašite da budete direktni, pošto ga najverovatnije nikad više nećete videti.“Nisam se zaljubila u njega samo zato što je te večeri sve bilo opušteno i zabavno. Počela sam da se zaljubljujem u njega kad sam počela drugačije da ga gledam, nakon što me je to veče pitao može li da ostane i napravi nam doručak, pa onda kada me je pozvao kod sebe jedno veče i kad je pokazao zainteresovanost za ono što ja radim i volim. Jedno veče smo izašli zajedno i ja sam se mnogo napila, a njemu je bilo slatko što sam trapava. Nakon drugog sastanka on je priznao da bi želeo nešto ozbiljnije, a ja sam već bila na sedmom nebu,”
priča Džasmin, koja je sada sa ovim dečkom u dugogodišnjoj i ozbiljnoj vezi.

Priča ove devojke dokazuje da “veza za jednu noć” ne mora i da ostane to. Nikad ne znate gde ćete naići na ljubav svog života. Ne mora sve da ide po “ustanovljenom redu” i “pravilniku”.

Izvor: BlicŽena

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.