Lukasova žena slupala "audi" koji je u vlasništvu Vlade Srbije!

Limuzina kojom već neko vreme upravlja Lukasova supruga registrovana je u Zaječaru, na ime Timočke televizije, a suvlasnik te televizijske stanice je Vlada Republike Srbije!

Prema podacima Agencije za privredne registre, vlasništvo nad Timočkom televizijom u procentu od 72 odsto ima Danijela Vidosavljević, dok 15 odsto drži Akcionarski fond AD Beograd, čiji je stoprocentni vlasnik Vlada Srbije. Ostali manjinski udeo u Timočkoj televiziji imaju zaposleni koji rade na televiziji i radiju.

Pomenuta Danijela Vidosavljević bila je i PR produkcijske kuće "Beoton". Kao osnivač ove produkcije predstavljao se Saša Mirković, inače aktuelni predsednik Skupštine grada Zaječara. Mirković je već dugo menadžer Ace Lukasa, pa smo mogli samo da pretpostavimo da je automobil koji je registrovan na Timočku televiziju preko pomenutih veza tako dospeo u ruke pevačeve žene.

Sonja Vuksanović je ostala zbunjena kada je upitana da prokomentariše na koji način je došla do "audija" čiji je vlasnik i Vlada Republike Srbije.

- Mi smo kupili taj automobil. Ja imam papire za taj automobil - rekla je Sonja Vuksanović.

Na konstataciju da postoji potvrda da je automobil registrovan na zaječarsku televiziju, ona je kratko odgovorila: "Tako meni odgovara da bude!!!".
Tragom informacije sa APR-a da je većinski vlasnik televizije u Zaječaru Danijela Vidosavljević, koja radi za Sašu Mirkovića, ista je pozvana i upitana kako je "audi" završio kod Lukasove žene, ali i ona je bila kratka.

- Nemam komentar. Pozovite nekog drugog, pozovite direktorku televizije Slađana Tomić - rekla je Vidosavljevićeva.

Direktorka Tomić se nije javljala na fiksni broj telefona u televiziji, a muški glas koji se javio na taj broj obećao je da će preneti poruku Tomićevoj.

Izvor: Pressonline, Alo!

Pogledajte još