MOŽE SVE: Boris Milivojević imitirao Ivicu Dačića

Nakon što je oduševio publiku kao Tina Tarner i Đorđe Balašević u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, Boris Milivojević je dobio do sada možda najteži zadatak, da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića, i to dok peva pesmu “Miljacka”. Naime, u jednoj od narednih epizoda Halid Bešlić će se pojaviti kao specijalni gost i, dok bude izvodio jednu od svojih najpoznatijih numera, na bini će se pojaviti Milivojević u ulozi Dačića.

- Boris je dobio možda jedan od najtežih zadatak do sada, da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića, ali odmah da vam kažem da se odlično snašao u toj ulozi. Naš premijer je pored političkog angažmana postao poznat i po izvođenju pesme “Miljacka” Halida Bešlića, te je produkcija šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” došla na ideju da ga neko od takmičara imitira. Taj zadatak pao je baš Borisu i nastup je bio fenomenalan, kao i svi njegovi do sada - izjavio je za “Alo!” izvor blizak produkciji ovog televizijskog projekta i dodao da će Borisu na sceni društvo pratiti i sam Bešlić.

- Halid Bešlić će biti specijalni muzički gost u toj emisiji. On će na sceni izvoditi svoju pesmu “Miljacka”, a onda će se u jednom trenutku pojaviti Ivica Dačić, to jest Boris Milivojević. Moram reći da je ovo izazvalo veliki aplauz i smeh kod publike, kao i kod žirija. A posebno se zabavila Marija Šerifović, koja će u toj emisiji ocenjivati takmičare pored Ivana Ivanovića, Katarine Radivojević i Marije Mihajlović - priča izvor blizak produkciji.

Verujemo da se Boris Milivojević se odlično snašao u ulozi Ivice Dačića, a koliko je zaista bio uverljiv kao premijer Srbije, ostaje nam da vidimo.
U nameri da saznamo kako je biti jedan dan premijer Srbije, pozvali smo Borisa, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

U narednoj emisiji imitiraće Elvisa!

Boris Milivojević je dosadašnjim imitacijama oduševio publiku i uvrstio se u top-imitatore šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, a da li će tako biti i ove subote, kada će glumac morati da dočara Elvisa Prislija? Kako je u prethodnoj emisiji dobio zadatak da imitira legendarnog američkog muzičara Elvisa Prislija, Boris je ovo shvatio kao veliki izazov i veoma se potrudio oko uloge. A kakve je kritike Boris dobio za ovu imitaciju, ostaje nam da pogledamo u subotu na Televiziji “Prva”.

Izvor: Alo

Pogledajte još