Stojanović: Dočekali šansu

"Strpljivo smo čekali svoju priliku. Partizan nam je to omogućio i čuvali smo stečenu prednost. Odgovorno smo se branili do kraja i osvojili tri boda", rekao Stojanović novinarima u Beogradu.

Zvezda je pobedila Partizan sa 1:0 autogolom Milana Obradovića i tako prišla na bod zaostatka vodećim crno-belima. Ovo je Stojanoviću bio prvi derbi u karijeri.

"Znači mi pobeda u prvom derbiju, ali mi pre svega znači to što su osvojena tri boda. Ja sam utakmicu pripremao da su važna tri boda, a to što je bio Partizan znači da je izazov je bio veći", rekao je Stojanović.

Zvezda od početka sezone ima problema sa defanzivnom linijom, a trener Zvezde je kazao danas da je ta linija bila bolja nego inače.

"Od početka prvenstva bijemo bitku sa greškama u poslenđoj liniji, kao što se to danas desilo Partizanu. Mi smo tako dva-tri puta gubili bodove. Danas je odbrana delovala kompaktnije", rekao je Stojanović.

"Nije bila utakmica na nivou, nije imala elemente koji krase igru i koji vode publiku. Mada, bilo je utakmica kada smo dobro igrali, a nismo imali ništa od toga", dodao je slovenački stručnjak.

Beta

Pogledajte još