Kako da osvojite i "nedodirljivu" ?

Australijsko istraživanje je pokazalo da su "nedodirljive" one devojke koje, često nesvesno, testiraju privrženost muškaraca. Odlučnost da joj priđe i njegova dalja upornost da je potpuno osvoji, govori joj da on zaista želi vezu.

Da li su u pravu? Naravno da nisu – čak i onim muškarcima koji žele samo seks za jednu noć, udvaranje nije naporan "posao" već sastavni deo predigre.

Ukoliko želite da osvojite neosvojivu, evo šta vam je činiti:

Ako devojka odugovlači sa prvim seksom, nikako ne navaljujte. Pustite je neka sama kaže kada je pravo vreme, tako će steći poverenje u vas. To ne znači da se skroz povučete, već da predlažete sastanke na mestima koja nisu "provokativna": umesto filma kod kuće, idite u bioskop; umesto večere pod svećama, idite na ručak; umesto večerenje šetnje parkom, uživajte u jutarnjem suncu i glavnim gradskim ulicama.

Ako je devojka sarkastična nemojte se vređati – to je samo deo njene male intelektualne igre kojom želi verbalno da vas "pokori". Nemojte je pustite da pobeđuje, odgovorite istom merom, to će je uzbuditi i dati joj do znanja da ima "protivnika" vrednog pažnje.

"Signalizira", a onda se povuče je poznati način zavođenja za koji se u narodu kaže: "ništa dok kuja ne mahne repom". Ne letite na prvi znak, sačekajte makar još jedan. Ako imate hrabrosti rizikujte i sačekajte da ona prva priđe, a onda upotrebite sav šarm da je zadržite.

Na vaše SMS poruke odgovara mnogo kasnije nakon što ste joj poslali - ako nije nevaspitana, onda taktizira, što govori o tome koliko je nezrela. Ukoliko i dalje želite vezu sa takvom devojkom, sledeći put joj slobodno napišite da odgovara malo brže jer čeakjući na njen SMS možete da se oženite i dobijete decu.

Izvor: MONDO

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.