Kako polomiti penis?

Ovi veliki mislioci su tako ogorčeno, razdraženo, bespomoćno pisali o njemu, ni o kome drugom, do o penisu. To je mnogo buke oko nečega na šta “ može da se gleda kao na nešto što je Tvorac nažvrljao u trenutku dokolice.” kako je napisao Tom Hikman u svojoj novoj knjizi “Božja žrvljotina: Život i doživljaji penisa”. A opet, sa druge strane, naša fascinacija penisom je odavno prevazišla njegovu relativno malu veličinu. Tako da je prikladno što je Hikman, novinar, napisao opširnu istoriju muškog organa u kojoj pokriva sve - od bioloških objašnjenja oblika i veličine, pa do analize mitova vezanih za faluse.

Ova knjiga je dobro istražen i duhovito napisan materijal, vredan čitanja. Ali, čak i istoriji penisa treba malo... seckanja. Ispod ćete naći 10 iznenađujućih činjenica o penisu - od implanta od testisa majmuna pa do polomljenih ponosa.

(old_image)

Svaki penis ima klitoris

Svaki penis u materici počinje kao klitoris, pre nego što hormoni odrede pol budućeg dečaka. Na samom penisu ostaje trag njegovog ženskog nasleđa - tamna donja kožica.

Fetusi imaju erekcije
Da, istina je, i ultrazvuk to može da potvrdi. Čak, toliko novorođenih pripadnika muškog pola pozdravi svet erekcijom, da je Vilijam Masters (seksolog, nekadašnji akušer) sebi postavio cilj - da preseče pupčanu vrpcu pre nego što se to desi.

Pre Vijagre - majmunski testisi

Na početku 20og veka nisu postojale reklame za Cijalis, ali su imali testise majmuna. Kako bi izlečili impotenciju, doktori su počeli da eksperimentišu sa ksenotransplantima - hirurški ugrađenim testisima koza, šimpanzi i babuna. Hiljade muškaraca je otišlo pod nož zbog navodnih prednosti “majmunskih žlezda” - a nisu radile.

Crveno meso, fanki sperma

Asparagus je dobio lošu reputaciju kao hrana koja semenu daje gadan ukus, ali crveno meso i mlečni proizvodi zapravo daju najgore rezultate

Sperma: Niskokalorična poslastica

Na stranu ukus, sperma sadrži od 1-7 kalorija, što je otprilike isto koliko ima i šolja svežeg spanaća. Mada, neće vam se računati u dijetu.

Veliki testisi krase varalice

Istraživanja na ovu temu su pokazala da je verovatnije da muškarci sa većim testisima budu neverni, dok obrnuto znači za muškarce sa malim testisima. Dakle, ukoliko tražite vernog partnera, nabavite orkidometar - spravicu za merenje testisa.

Penis može da se slomi

Svake godine bar 200 Amerikanaca i 30-40 Britanaca polomi svoje penise u erekciji. Najčešće tokom “nasilnih odnosa”. Takođe postoje slučajevi kad se ovo dogodi slučajno, kad muškarci padnu iz kreveta sa erekcijom. Lek? 6 nedelja odmora u krevetu sa udlagom na penisu.

Panika oko masturbacije popularizovala obrezivanje

Francuski kralj Luj XVI je bio obrezan zbog preuske kožice, što je bio razlog za popularnost procedure među aristokratijom. Ono što je učinilo da obrezivanje postane uobičajeno među srednjom klasom u 19om veku, na obe strane Atlantika, bila je panika vezana za masturbaciju, a uklanjanje kožice je pomagalo u prevenciji, a doktori su tvrdili i da sprečava mokrenje u krevet i druga povezana stanja.

Efekat Lorene Bobit

Kad je Lorena Bobit odsekla penis svom suprugu, pokrenula je lavinu imitatora širom sveta, sa epicentrom u Tajlandu. Do završetka milenijuma preko 100 slučajeva je prijavljeno tajlandskoj policiji, mada je verovatno bilo znatno više neprijavljenih, ali su žrtve rešile da zadržr gubitak za sebe. Hikman piše o slučajevima gde su žene hranile životinje odsečenim penisima, kao i slučaj jedne žene iz Indije koja je odsečeni penis svog muža vezala za balon sa helijumom.

Najveći penis na svetu

Najveći zabeleženi penis je bio dugačak 35cm i širok 16cm. Samo da stavimo u kontekst - prosečna vagina je duboka 7 - 10cm.

(old_image)

T.D.

Pogledajte još