Ana Nikolić obožava botoks

- Sanjam njoke, burek, kroasane, picu i nezaobilazne slatkiše, a jedem grilovanu piletinu, zelenu salatu i pijem vodu - kaže za „Blic“ pevačica koja je za samo 14 dana uspela da povrati svoju savršenu figuru.

Kaže da nije bilo previše teško i da je, kao i većina dama, korigovala ishranu, ali i redovno počela da posećuje tertanu „AAA“, koju drži njena majka.

- Dve nedelje sasvim su mi dovoljne da povratim formu i izgled ali, naravno, bez vežbanja na fit-step mašinama rezultati nikada ne bi bili ovakvi. Mama Miljana je tu da sve nadgleda - kaže pevačica.

Ona je prethodni put izgubila čak 17 kilograma. Pričalo se da se tada odrekla alkohola, a pevačica na to kaže da je priče o tome kako pije ne pogađaju, već da one spadaju u predrasude s kojima se bori tokom svih ovih godina.

Ono što joj je, kako kaže, trenutno bitnije jeste odlazak na operaciju mladeža na korenu nosa, a koji je njen svojevrsni zaštitni znak. Na zahvat će morati iz zdravstvenih, a ne iz estetskih razloga.

- Bez tog mladeža sebe ne prepoznajem pa fotografe uvek sprečavam u nameri da mi ga odstrane u fotošopu. Ipak, bojim se da ću ovih dana morati da odem na hiruršku intervenciju i uklonim ga jer su mi doktori rekli da je već dostigao problematičnu veličinu - kaže Ana.

Pevačica je nedavno napunila 35 godina i priznaje da se plaši starenja.

Kaže da za nju, kao i za većinu žena, bore predstavljaju pravu noćnu moru, ali se ona raduje svim metodama savremenog podmlađivanja, kojima će se u budućnosti sigurno podvrći.

- Botoks i ostale blagodeti antiejdžing medicine retke su tvorevine zbog kojih volim 21. vek.

Na pitanje šta je poželela sebi za rođendan, kaže da je to veliki solistički koncert, koji bi bio kruna njenog desetogodišnjeg rada.

Ipak, pored poslovnog, sebi je poželela i privatan uspeh, te da se ostvari u ulozi majke.

Ona je trenutno sama iako je često dovode u vezu s brojnim muškarcima, uglavnom iz sveta šou-biznisa.

Izvor: Blic

Pogledajte još