ĆERKA MI JE REKLA DA NAĐEM DEČKA: Ana Nikolić o ljubavnom životu i odnosu sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom

Pevačica Ana Nikolić u emisiji "Premijera - Vikend specijal" progovorila je o svom odnosu sa ćerkom Tarom, ali i ljubavi i budućim planovima.

- Ja sam nikad bolje. Tara me čeka u studiju, ona je sada kao moj privezak, u toj je fazi. Kao da idem na put oko sveta, a ne da idem na glasanje, govori mi: "Mama, ne ostavljaj me...". Danijel Pavlović me je zvao, pa onda Rale, neka žena nepoznata, a biće sada jako poznata. Marina Tucaković i dalje upravlja brodom, kao da je njen duh još tu. Posle svih skandala od mojih saradnika i nesaradnika nisam imala nikavu želju ni za čim. Bog uvek ima bolje planove...

Nikolićeva ističe da nije zaljubljena, ali da je čak i ćerka "opominje" da nađe dečka.

- Nažalost, nisam se zaljubila. Stvarno je krajnje vreme da se zaljubim. Samoću možemo da shvatimo i kao usamljenost i slobodu. Doduše malo sam dugo slobodna, ja bih da me neko veže... Nemam ni simpatiju, ali bih volela u sledećoj godini da mi se desi... I Tara mi je dala predlog da nađem dečka. Moj broj nema niko, a ja kao moja baba koristim SMS poruke.

Ana je otkrila i u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom.

- Tata je išao na prvi roditeljski, iz vladanja kec. Ja sam pitala da li je pitao zašto ima keca iz vladanja... Mi smo uvek u istim, normalnim odnosima, imamo dete i to tako treba. Ja nisam imala oca, pustila sam da bude kako Stefan i Tara žele. Nekad kad je on bezobrazan ide na mreže, a onda malo sklonim i tako... Arenu smo preskočili, sledeće godine Ušće.

Izvor: Pink.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još