VEČITA ZABRANA NASTUPA: Darko Lazić proteran iz diskoteke u Cirihu!

Darko Lazić dobio je zabranu da ubuduće nastupa u Cirihu, tačnije u diskoteci „Pink No. 1“. Vlasnik tog kluba Pero Ćutković tvrdi da ga je pevač preksinoć po drugi put izradio za gostovanje i da nije ispoštovao zakazan termin, te da je, kad je trebalo da se pojavi na ugovorenoj svirki, otišao da peva u obližnjoj diskoteci „Elit“.

On se tim povodom oglasio i na Fejsbuku: „Diskoteka ‚Pink No. 1‘ objavljuje Darku Laziću večitu zabranu nastupa!“ Postavio je i fotografiju iz konkurentskog kluba na kojoj se vidi mladi pevač na sceni i komentarisao je s prijateljima na društvenoj mreži.

- Nije se uopšte pojavio, magarac. Čak pusti slike u javnost da je pevao u drugom klubu. Estradna bagra.

Pozvali smo Ćutkovića, ali nije odgovorio na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja. Međutim, Darko sve demantuje i naglašava da se video s Perom u diskoteci i da mu je ovaj u poslednji čas rekao da ima problema sa inspekcijom jer nema radnu dozvolu.

- Sve je izmislio! Mi smo preksinoć bili u diskoteci, moj klavijaturista je postavio klavijaturu i održali smo probu. Bili smo tamo s gazdom i on nam je rekao da ima problema sa inspekcijom i da nema radnu dozvolu. Pitao sam ga: „Da li si ti, čoveče, normalan, što mi sad to kažeš?“ On se tamo nešto pravdao i zamuckivao, kao da li da rizikujemo ili ne. Ne mogu da verujem da može tako nešto da piše i priča. Diskoteka mu je propala pre 100 godina. Posle toga sam privatno otišao u klub „Elit“ i otpevao dve pesme jer su me ljudi zamolili - naglašava Lazić.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.