PEVAJ SA MNOM: Sloba Radanović u spektakularnom šou programu bira pevačicu sa kojom će snimiti duet

Večeras od 23 časa na TV PINK počinje takmičarski šou, sa primesama rijaliti formata, po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama.

Sloba Radanović, najveća mlada muška zvezda popularne folk muzike današnjice, raspisao je konkurs za pevačicu koja će s njim otpevati duetsku pesmu koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu. Pozivu se odazvalo više od šesto kandidatkinja, mladih, neafirmisanih pevačica, a samo dvadeset najboljih biće deo neviđenog šoua "Pevaj sa mnom" koji će se od večeras prikazivati na TV PINK od 23 časa.

Foto: TV Pink/Promo

Takmičarke će na velikoj sceni dati sve od sebe da opravdaju poverenje koje im je dato i prikazati svoj pevački talenat i šarm u najboljem svetlu. Pored Slobe Radanovića, ćlanovi žirija spektakularnog šoua "Pevaj sa mnom" biće popularni pevač Darko Lazić i Marko Drežnjak - mladi, talentovani kompozitor.

Foto: TV Pink/Promo

- Uskoro ćete na TV PINK imati priliku da gledate moj mini TV šou - gde biram pevačicu sa kojom ću snimiti duetsku pesmu. U žiriju sa mnom su moj brat, kolega i prijatelj - Darko Lazić i moj prijatelj i jedan od najboljih mladih kompozitora - Marko Drežnjak. Oni su tu da mi pomognu da izaberemo najbolje. Preko šesto devojka je prijavilo, a mi smo za šou "Pevaj sa mnom" izabrali dvadeset. Na kraju će jedna pobediti, a ja jedva čekam da emisija krene i da vidite šta smo vam sve spremili - rekao je Sloba Radanović.

Foto: TV Pink/Promo

U takmičarskom šou, sa primesama rijaliti formata - po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama, imaćemo priliku da vidimo popularnog mladog pevača iz malo drugačije perspektive. Višemilionska publika u šou programu "Pevaj sa mnom" zaviriće u Slobin i Jelenin privatni život - do sada neviđene snimke sa venčanja, njihovu porodičnu dinamiku u pevačevoj vili, odnos sa Slobinom majkom Draginjom, decom, Slobine nastupe, kao i proces snimanja Slobinog dugo očekivanog novog albuma na kom će se naći duet sa pobednicom ovog talent šoua.

Foto: TV Pink/Promo

Kao neko ko se već takmičio u muzičkom talent šou "Pinkove Zvezde", nema sumnje da će Radanović najbolje moguće razumeti poziciju takmičarki i da će tačno znati kakav savet da im uputi - ne bi li izvukao iz njih ono najbolje.

Foto: Promo

Autor: Nadlanu.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još