SVE ZA LJUBAV U X FAKTORU: Pogledajte kako je zaljubljeni mladić iznenadio takmičarku!

Da podsetimo, reč je Moniki Knezović iz Podgorice, koja je u prošloj epizodi oduševila žiri svojom interpretacijom. Ova lepa dvadesetogodišnjakinja je nastup, na Eminino insistiranje, posvetila svom momku koji se u jednom trenutku, takođe, našao na sceni ovog popularnog pevačkog takmičenja.

"Monika i ja smo u vezi skoro godinu dana i danas nam je godišnjica veze. Ona je željno iščekivala "X faktor" audiciju, svaki dan je pričala o tome kako jedva čeka da se prikaže njen nastup, pogotovo zbog toga što je žiri i mene pozvao na scenu. Ipak, njen nastup je skraćen i ona je bila duboko razočarana. Mnogo je volim i ne podnosim da je gledam tužnu, rekao sam sebi da ću učiniti bilo šta, ako treba i krenuti za Beograd samo da vas zamolim da mi obezbedite čitav nastup i da joj to poklonim na dan kada slavimo godišnjicu ljubavi. Znam da će joj to mnogo značiti i da će biti oduševljena!", napisao je u pismu Boris.

Produkcija je bila prijatno iznenađena ovim slatkim zahtevom, pa je zaljubljenom paru izašla u susret.

"Boris nam je pisao i, pored toga što smo prezauzeti u montaži, bili smo prijatno iznenađeni Borisovim pismom i željom da dobije snimak i sa zadovoljstvom smo mu izašli u sustret. Produkcija X Factor uvek glasa za ljubav. Moniki i Borisu želimo srećnu godišnjicu njihove ljubavne priče i da još mnogo godina provedu zajedno", rekla je Milena Popović, portparol X Factor.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.