Mića i Ivan raskrinkani!

Oni su se drali kako bi bili u centru pažnje. Prvo su predstavili svoju nekulturu kada su na početku igre suđenja vređali Simonidu Ačević na ružan način oslovljavajući je svinjom, krmačom, debelom i drugim ružnim terminima.

Čak je Ivan kada je čitao pismo u kome je navedeno da će Simonida biti sudija u određenom slučaju, umesto njenim pravim imenom, nazvao je Pajče, zbog čega je kasnije stiglo obaveštenje zadruge da je zabranjeno da bilo ko menja sadržaj pisma i da će sledeći put biti kažnjen.

Mića i Ivan su se naročito unervozili kada ih je Zadruga u jednom od pisama povodom suđenja raskrinkala da su ogovarali Edina Škorića iza poljskog WC-a i da su pominjali čak neke privatne stvari prilikom ogovaranja.

I jedan i drugi su počeli iritantno da viču kako bi predstavili da nisu nikoga ogovarali i da zadruga smatra komentare ogovaranjem. Zorica Marković je reagovala sa komentarom da nije slučajno što je zadruga poslala to pismo i da sve što se kaže na imanju to sve ostane zabeleženo, što je Miću iziritiralo i nastavio je da se dere i na Zoricu.

Blic

Pogledajte još