CIMERKA IZ LISOVIĆA OTKRILA TAJNU! Jelena Golubović: Miki i Suzana su se smuvali još u "Farmi"!

Miki Đuričić i Suzana Perović u tajnoj su vezi još od 2013. godine! Oni su se smuvali u "Farmi 5", gde su se oboje takmičili, a upravo na imanju u Lisoviću pali su i prvi poljupci i maženja. To znači da nekadašnja seks-bomba već pola decenije vara supruga, poznatog menadžera Vladu Perovića, sa pčelarom iz Kupinova. Ovo je za "Hit" potvrdio Đuričićev dobar prijatelj.

- Miki je godinama bio zaljubljen u Suzanu. I sam je pred kamerama rijalitija nekoliko puta pričao da je gajio simpatije prema njoj još dok je bio klinac. Rekao mi je da su se tokom trajanja pete sezone "Farme" on i Suzana ljubili iza sena na imanju. Imali su svoj štek, koji nije bio pokriven kamerama, tako da su često tamo odlazili kako bi bili sami - ispričao je Mikijev prijatelj i dodao da je pčelar želeo da nastave romansu i kada izađu sa "Farme", ali je njegovoj voljenoj brak sa Vladom bio važniji:

- Baš se bio zatreskao u Suzanu. Stalno nam je pričao kako je ona dobar čovek i vrh žena, te kako je jedva čekao da se završi rijaliti da bi mogli napokon da budu intimni. Oni tamo sem ljubljenja, vaćarenja i predigre nisu mogli dalje da idu jer je Suzana to odbijala zbog muža.

Da se o ovoj aferi šuškalo još pre nekoliko godina, potvrdila je i Mikijeva i Suzanina cimerka iz Lisovića Jelena Golubović.

- Videlo se iz aviona da ima nečega između Mikija i Suzane. Ja sam u početku to odbijala da prihvatim kao istinu jer je ona dosta starija od njega, a i udata je žena, ima muža i decu. Međutim, posle sam shvatila da su oni par. Često su sami odlazili u dvorište i iza senika. Mislim da ih je produkcija Pinka tek pred kraj rijalitija provalila, pa su tek naknadno i u taj deo stavili video-nadzor, ali nisu uspeli da ih "uhvate na gomili" - priča rediteljka i dodaje da nije veliki optimista kada je budućnost ove afere u pitanju:

- Žao mi je Mikija jer znam da on želi decu, a njoj to više ne pada na pamet. Pa žena je rekla da priželjkuje unuke. Mislim da nemaju baš neku perspektivu kada se sve to uzme u obzir.

Đuričić je učestvovao u osam rijalitija, uključujući i "Zadrugu 2", a do sada je pred kamerama imao pet devojaka! Sve je počelo zaljubljivanjem u Džidžu Stojković u "Farmi 5", da bi se potom u istoj sezoni smuvao sa Suzanom Perović. Posle toga je boravio u "Parovima", gde je uplovio u vezu sa Anđelom Lakićević. U prvoj "Zadruzi" je započeo strasnu vezu sa Nadeždom Biljić, da bi pre nekoliko meseci simpatije pokazao prema novinarki Rebeki Popović.

Izvor: Hit Informer
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još