PLAKALI I SLAVILI: Romana i Sloba dobili pisma najmilijih

Žao mi je što nisi s nama da zajedno zapevamo i razveselimo svoje goste, vole te mama i tata, pisalo je pismu koje je pevačica jedva uspela da pročita, dok Sloba nije mogao od suza da nastavi pa je Ivan Marinković pročitao njegovo pismo.

Romana Panić i Slobodan Đurković proslavili su danas na imanju u Lisović slavu Sveti Vrači. U veoma lepoj atmosferi za trpezom kojoj su svi prisustvovali, Romana i Sloba nisi mogli da sakriju suze kada su dobili pisma od svojih najmilijih.
Zajedni su očitali molitvu Oče naš i zapalili sveću, a potom pročitali pisma. Romana je rekla da je njeno pismo veoma kratko, ali nije izdržala i počela je da plače.
- Žao mi je što nisi s nama da zajedno zapevamo i razveselimo svoje goste, vole te mama i tata - pisalo je pismu koje je jedva uspela da pročita, dok Sloba nije mogao od suza da nastavi svoje pismo pa je Ivan Marinković pročitao njegovo pismo.

- Srećo, znaš da sam uvek uz tebe i da imam poverenja. Ponosna sam što te imam - pisalo je u Slobinom pismu.

Romana i Sloba su se svima zahvalili što prisustvuju njihovom slavlju i čestitali onima koji slave.

- Svima zahvaljujem. Opraštajmo danas da bi nam bilo oprošteno. Teško mi je što nisam sa porodicom, ali sam sa vama. Danas je i doktorska slava, a ako niste znali, danas je dan dijabetičara, tako da pozdravljam sve dijabetičare jer sam i ja dijabetičar i uspešno se borim sa tom bolešću - poručila je pevačica.

Izvor: Alo

Pogledajte još