Muzički put Ane Kokić: Kako je postala ono što je danas

Iznenadila je mnoge!

Plavokosa folk pevačica Ana Kokić poslednjih nedelja je veoma aktuelna zbog svog učešća u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", gde nam je svojim transformacijama pokazala koliko je zapravo dobra u svom poslu - pevanju.

Ana se do sada transformisala u mnoge pevačke zvezde, od Slađane Milošević, preko Pink, do francuske pevačice Zaz i ako je suditi po komentarima žirija, ali i gledalaca pomenute emisije, mnogi su iznenađeni spoznajom koliko je ona zapravo dobar pevač i kako se fenomenalno snalazi u svim muzičkim žanrovima.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se Ana na početku svoje estradne karijere predstavila kao članica grupe "Energija", ali samo kao prezenter jer ona nije pevala pesme na njihovom trećem albumu, već se samo pojavljivala u emisijama i snimala spotove.

Međutim, Ana nije samo pozajmljivala svoj lik ovoj grupi zato što je tada lošije pevala, već je pevačica koja je otpevala sve pesme na albumu napustila grupu u momentu kada je disk već izašao, te je Kokićeva došla na njeno mesto i nastavila sa promocijom albuma, da bi svoj glas predstavila na pesmama sa četvrtog albuma pomenute grupe.

Podsetite se kako je Ana izgledala na početku svoje karijere u spotu za pesmu "Suze", koja je tada bila veliki hit.

Izvor: opera17

Pogledajte još