Pregled štampe za ponedeljak

BEOGRAD, 13. jula 2009. (Beta) - Beogradski dnevnici na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju poseti visokog predstavnika Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Havijera Solane, kao i završetku sportske i kulturne manifestacije Univerzijade i Egzita.

BLIC - "Vlada funkcionerima prodala 288 stanova ispod cene", najveći je naslov lista sa nadnaslovom da "država krije ko je 2007. godine jeftino rešio stambeno pitanje". "Sud časti o smrti Anje Grahovac", list piše o postupku posle dve godine.

VEČERNJE NOVOSTI - "Srbija na pravom putu", intervju je Havijera Solane. "Ko vodi radnike?", najveći je naslov o istraživanju lista.

DANAS - "Uglavnom nepoznate 'fantomske'stranke", list piše o predstojećim izborima na Kosovu. "Rekordi u Beogradu i Novom Sadu", naslov je teksta o završetku Univerzijade i Egzita.

POLITIKA - "Samo jedan odsto puteva vrhunskog kvaliteta", uz fotografiju list piše o stanju na putevima Srbije. "Iskušenja 'dobrog rata'", izveštaj je novinara lista iz Avganistana.

sne/dar

Pogledajte još