ANA PRELOMILA: Nakon što su svi saznali za njene poruke morala nešto da preduzme

izgleda da je Ana Nikolić, bar za sada, odlučila da se brani ćutanjem jer i pored toga što je u ponedeljak uveče stigla u Srbiju, nije želela da komentariše objavljivanje poruka koje je slala Ćazimu Osmaniju, a kako je bila okružena pripadnicima obezbeđenja, niko nije mogao da joj priđe.

Da je očigledno zabrinuta za svoju bezbednost, pokazuje činjenica da su je momci iz obezbeđenja čekali već na izlaznim vratima i sve vreme je pratili u stopu.

Iako je boravila u Švedskoj, gde je u subotu uveče imala nastup, Nikolićeva je na Aerodrom „Nikola Tesla“ stigla letom iz Minhena oko 22 časa. Ona je u crnim pantalonama, sa naočarima na glavi izašla kroz vrata, a da se oseća sigurno među svojim obezbeđenjem, govori i to da je sve vreme bila nasmejana, pa je čak i mahala našem fotoreporteru. Poznato je da je Ana Nikolić do sada uvek hodala ispred svog obezbeđenja, ali nakon što su objavljene poruke koje je slala Ćazimu Osmaniju, Ana je promenila mesto, te jedan od momaka hoda ispred nje, dok je drugi iza. Ovim potezom, Ana je pokazala da je zabrinuta za svoju bezbednost nakon poruka koje su procurile u javnost pre nekoliko dana.

M.Š/ Alo

Pogledajte još