Saznajte zašto vam momci ne prilaze

Obukli ste omiljenu seksi haljinu, našminkali se poput holivudske dive, obukli potpetice od 12 cm koje vam izdužuju noge i tako napucani otišli u grad, naravno očekujući da vam neki frajer priđe.

Ne zato što ste očajni, već zato što toliko dobro izgledate da je prosto nemoguće da vam se to ne desi. Međutim, ćorak. Niti vam je neko prišao to veče, niti vam već neko vreme prilaze.

Očigledno je da postoji problem, a sudeći prema istraživanjima, on u 99 odsto slučajeva leži upravo u vama. Možda je teško poverovati u to, ali rezultati pokazuju kako muškarci ne padaju na štikle, frizuru ili šminku, već isključivo na seksi pogled, koji mnoge dame ne znaju da upute.

Istovremeno ih odbijaju hladni nezainteresovani pogledi, pa ukoliko ste ih poneli sa sobom u diskoteku, budite sigurni da ćete to veče ostati kratkih rukava.

Mnoge žene zapravo nisu svesne svog izraza lica i utiska koji on ostavlja na jači pol.

Međutim, kako biste sledeći put namamili frajera, pikirajte ga, pogledajte ispod obrva, nasmešite mu se, a potom skrenite pogled.

Tako ćete mu dati zeleno svetlo i budite sigurni da će ga on iskoristiti.

Smešite se, osećajte se dobro u svojoj koži i povrh svega, delite zavodničke poglede kad god stignete. Videćete kako se vaše kolo sreće okreće.

Izvor: 24sata

Pogledajte još