Sara Jovanović naučila Šakirin trbušni ples!

Sara Jovanović će uz pomoć Šakirinih kukova pokušati napokon da dođe do prve pobede u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Naime, mlada pevačica ima zadatak da izvede dve Šakirine pesme, a do sada smo imali priliku da je gledamo kao Britni Spirs, Rijane, Majli Sajrus, Bebi Dol, Milana Stankovića...

- Mislim da će biti veoma zanimljiv nastup za publiku, pogotovo za Šakirine fanove. Izvešću dve pesme, biću sa dve igračice, a posle će biti još plesača. Biće dosta đuske. Niko ne može da igra kao Šakira, ali sam svakako pokušala da iskopiram njenu koreografiju - kaže Sara za “Blic”.

Ona dodaje da joj je najbitnije da zabavi publiku, a nagrada će doći sama po sebi a kaže da su joj sve transformacije na sceni prijale.

- Dobijala sam zadatke koji su mi prijali, nebitno da li je bila neka ličnost koju znam odranije, koju sam slušala i pratila. Bilo je onih koje sam manje poznavala, kao Oliver Mandić ili Milan Stanković. Svaku ličnost koju dobijemo postoji razlog zašto smo je dobili, specifični su po nečemu - kaže Sara.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.