Zajednica superligaša: Prvenstvo je regularno

Zajednica na svom sajtu konstatuje da ove pojave izuzetno opterećuju takmičenje i negativno utiču na njegov tok.

"Ovom prilikom apelujemo na jedinstvo klubova u Superligi sa zahtevom da svi organi u okviru FSS svojim ponašanjem i odlukama moraju da doprinesu kvalitetnijem i uspešnijem takmičenju", zaključuje se u saopštenju Zajednice superligaša.

Crvena zvezda je u nedelju nazvala domaću Superligu "lakrdijom" nakon što su, prema mišljenju crveno-belih, sudije teško oštetile ekipu Voždovca u porazu protiv šampiona Partizana.

"Dosadašnji deo prvenstva pokazao regularnost takmičenja, što se potkrepljuje postignutim rezultatima i minimalnom bodovnom razlikom klubova, posebno u odnosu na Crvenu zvezdu i Partizan. Evidentno je da u ovoj polusezoni ima više prigovora na suđenje i da su svi ti prigovori dostavljani Sudijskoj organizaciji, koja je postupala i sankcionisala uočene propuste i sudijske greške. To će svakako biti urađeno i u ovom konkretnom slučaju i u tom pravcu očekujemo hitnu reakciju Sudijske komisije FSS koja je prema statutu jedino i nadležna u ovoj oblasti", navodi se u saopštenju Zajednice superligaša, nakon brojnih saopštenja vezanih za prvenstvenu utakmicu Voždovac - Partizan (0:1).

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.