X FACTOR: Ko je privukao najviše pažnje u poslednjoj audicionoj epizodi?

Odmah po završetku Nikoline izvedbe Joksimović je snažno aplaudirao i iskreno ga pohvalio: „Bravo profesore! Tako mlad, a već profesor! Odlično, odlično, odlično!“. Kristina Kovač se, ovoga puta, složila sa kolegom i izjavila: „Znaš šta Nikola, ja sam zaljubljena u tebe! Majke mi mile! Ovo je bilo toliko lepo!“, što je iskoristio Kiki da se našali na njen račun: „Nikolice, ako ništa drugo, našao si jednu ribu!“ – rekao je poznati roker u svom stilu.

U dobrom raspoloženju Emina je mladom takmičaru pružila podršku rečima: „Dok sam te slušala imala sam utisak da hodam po prstima.. ti si po mom mišljenju svetska zvezda!“ Kiki je, takođe, rekao da dugo nije tako uživao! Kada je došao red na glasanje, sudije su u glas rekle: DA, te se Nikola Stojanović plasirao u sledeći krug takmičanja.
Žiri „X Faktora“ je i u poslednjoj, audicionoj epizodi imao težak zadatak da oceni sve one takmičare koji su se mesecima pripremali za nastup. Posle raznolikih nastupa i zanimljivih komentara žirija, na red je došao i nastup skromnog momka iz Makedonije koji već dugo godina živi u Beču.Dvadesetdevetogodišnji Danijel Kajmakoski je poslednji nastupio, a u Srbiju je došao zbog takmičenja u „X faktoru“. Publici i žiriju se predstavio energičnom pesmom na engleskom jeziku. Njegovo sjajno pevanje i ponašanje na bini je oduševilo žiri, posebno Kristinu Kovač i Eminu Jahović koje su u jednom momentu i ustale. Publika je đuskala, žiri je aplaudirao! Po završetku interpretacije publika i žiri su bili vidno zadovoljni, pa je Kiki prvi prokomentarisao: „Stvarno sam oduševljen! Ti sigurno imaš veliki X Faktor!“. Krisrina je u svom stilu rekla: “Na stranu što se čovek koga volim zove isto kao i ti, ja mislim da smo mi sad odgledali nastup jednog od potencijalnih pobednika našeg „X Faktora! Očarao si me!“. Ova njena izjava izazvala je nezadovoljstvo Željka Joksimovića koji je koleginicu podsetio da ima puno dobrih kandidata i da treba da bude objektivna i da ne govori tako. Međutim, i Željko je bio oduševljen Danielovim nastupom: “Zaista sjajno pevaš, imaš odličnu kontrolu nad glasom, imaš sjajno kretanje!“, dok je Emina izjavila: „Daniele, pored toga što imaš lep izgled, fenomenalan glas i profesionalno ponašanje na sceni, ti izgledaš kao izuzetno skroman mladić što se meni jako jako dopada!“ Pošto je ovaj talentovani mladić otišao sa bine oduševljen komentarima žirija, sudije su još bile pod utiskom: „Odličan je! Fenomenalan je!“ – rekle su članice „X Faktor“ žirija.

Pogledajte još