Pogledajte dvojnicu Jelene Karleuše! (FOTO)

Često čujemo da poznate svetske zvezde traže svoje dvojnike, da bar malo liče na njih, a sa druge strane ima I onih koji bi sve dali da liče na svoje poznate idole.

Jelena Klajnšnic, ne samo da nosi isto ime kao I naša poznata pevačica, već likom neodoljivo podseća na nju.

(old_image)

Ona je rođena u Zaječaru, završila je Pravni fakultet u Beču, a živi i radi na relaciji Beograd-Beč. Kao transrodna osoba do sada je više puta učestvovala u akcijama vezanim za LGBT prava. Tokom 2012. godine bila je I zaštitno lice Queeria kalendara.

- Jelena i ja ličimo, to je činjenica, ali nas dve smo i duhovno povezane. Zapravo, to što fizički ličimo je rezultat našeg unutrašnjeg bića. Obe smo talentovane, dobre,plemenite, svetske žene, volimo da pomažemo prijateljima i da činimo druge ljude srećnima. Diva se ne postaje, diva se rađa. Često kažu da Jelena Karleuša liči na tranvestita. Je l to neko ima problem sa trans osobama ili misli da one nisu dovoljno lepe? Evo, ja sam trans, zvanično sam najlepša Srpskinja na Balkanu i bolje je da mi se niko ne zameri, jer bih onda morala da pokažem svoju mušku stranu – rekla je dvojnica Jelene Karleuše za Pulsonline.

Pogledajte još