MIS UNIVERZUM SKANDAL: Seksualne usluge u zamenu za naslovnicu!

Ešlejg Blejk doživela je pravu neprijatnost kada joj je za ugovor sa Organizacijom mis univerzum ponuđeno da pruži seksualnu uslugu jednom od zaposlenih. Tada je devojka odlučila da podnese tužbu protiv ove organizacije.

Ešlejg je bila izložena velikoj neprijatnosti kada joj je zaposleni iz Organizacije mis univerzuma tražio seksualnu uslugu na parkingu obećavajući joj da će za uzvrat dobiti mnoge naslovne stranice časopisa, kao i ugovor sa ovom organizacijom.

"Ova organizacija je puna seksualnih manijaka i prestupnika", tvrdi dvadesetjednogodišnja Ešlejg iz severne Kalifornije.

Pre nego što je otišla na sastanak sa dotičnim, Ešlejg je nazvala organizaciju i raspitala se da li Dominig Rodrigez zaista radi kod njih. Ešlejg mu je poslala svoje fotografije da bi joj Dominig uzvratio kako već jedan časopis želi da sarađuje sa njom. Zbog predstojećeg posla on je zahtevao da se vide kako bi razgovarali o potpisivanju ugovora. Iako je bio dogovor da se sastanu u kafeteriji Starbucks, kada se Ešlejg pojavila, Dominig je tražio da uđe u njegov automobil. Ubrzo joj je sve postalo jasno.

Ešlejg traži najmanje 200 hiljada dolara kao odštetu od Mis univerzum organizacije sa optužbama da je ovo smišljena akcija kako bi se mamile naivne žene s lažnim obećanjima u svetu manekenstva.

Iz Organizacije mis univerzuma nisu želeli da komentarišu ovaj incident.

B92

Pogledajte još