Tanja Savić: Želim da mi Bosiljčić bude dečko!

Nakon dva singla koja je objavila ove godine, Tanja Savić odlučila je da publiku pred novogodišnje praznike obraduje još jednom pesmom. Numeru „Tvrđava od ljubavi“ pre zvanične premijere imala je priliku da presluša ekipa Kurira. Kompozicija koju potpisuju Andrej Jakšić i Marko Kon veoma podseća na Tanjin najveći hit „Zlatnik“.

Pevačica će uskoro snimiti i spot, a trudiće se da se u njemu pojavi Ivan Bosiljčić. Tanja želi da joj baš poznati glumac i muž njene koleginice Jelene Tomašević bude dečko u ekranizaciji.
- Želja mi je da se u spotu pojavi moj omiljeni glumac Ivan Bosiljčić, ali još nisam realizovala tu ideju - kaže Tanja, i napominje da je „Tvrđavu ljubavi“, iako govori o tome kako drugi žele da rastave zaljubljeni par, posvetila mužu Dušanu.

-“Tvrđava od ljubavi“ je neka moja ljubavna priča. Pevam je svom suprugu Dušanu, ali i mojoj publici. Tačnije, svima onima koji će se u njoj pronaći. Ne znam hoće li nadmašiti uspeh „Zlatnika“, ali verujem i nadam se da će, kao i ta pesma, ostati za sva vremena - kaže na kraju Tanja.

Tekst pesme

Tvoja ljubav je sve ove
godine melem za srce
napuklo
i kad ljubiš me kao da
lečiš me, samo s tobom sve je sigurno
sve bih učinila i u sve
se zarekla da ovo neće proći nikada
Koncem crvenim sreću smo sašili
i ne daj da nam niko
poruši tvrđavu od ljubavi

Izvor: kurir

Pogledajte još