Savršen tajming za nalaženje dečka

Znate moć fokusiranja
Mnoge žene dvadesete godine provedu u stvaranju karijera, putovanjima i upoznavanju sebe. U 30-im se fokusiraju na partnera i potencijalno stvaranje porodice. Upravo zbog te promene fokusa sklonije su da ulaze u ozbiljnije veze koje imaju potencijal za brak i stvaranje porodice.

Brzo primećujete nepoželjno ponašanje i odlazite
Mnoge su žene tokom dvadesetih uložile ogromno vreme na analizu i oživljavanje veza koje nikada nisu imale potencijala. Iako su imale sve znakove da ponašanje odabranika nije dobro, ipak su ostajale i radile sve da spasu vezu. U 30-im žene nemaju vremena za takve stvari. One brzo uoče nepoželjno ponašanje i potom odlaze jer znaju da to neće doneti ništa dobro, čak i ako ulože sve što znaju i imaju.

Prepoznajete vlastitu vrednost
Mnoge žene ignorišu nepoželjno ponašanje muškarca zato što se osećaju očajno i žele da budu u vezi. To nije ništa čudno jer celokupno društvo ih tako odgaja od malena. U 20-ima žene još nisu dobro upoznale sebe pa naginju takvom ponašanju. Ipak, u 30-ima žene spoznaju vlastitu vrednost i shvate da to nema nikakve veze s muškarcima ni sa činjenicom jesu li ili nisu u vezi.

Znate da veza ne čini život niti ga uništava
Veze su zaista divan začin života, ali one ne čine život. U 30-ima žene su već stvorile živote po vlastitoj meri i zadovoljne su. U tom periodu žene iza sebe već imaju gadne prekide i znaju da su preživele te da će uvek preživeti. Dakle, u 30-im žene žive svoj život i muškarac može da dođe kao lep začin, ali nije nužan za njihovu sreću i ispunjenost.

Uživate u boljem seksu
U 30-im žene znaju što im se sviđa u seksu, a šta ne. Znaju da nije prioritet zadovoljiti muškaraca nego sebe, a onda samim time i muškarci imaju veće zadovoljstvo. Takođe, znaju vrlo otvoreno da traže ono što žele i ne stide se da razgovaraju o seksu jer shvataju da je to važan sastavni deo partnerskog života.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još