Ljubavni horoskop za 5.decembar

OVAN (21.3.- 20.4.).
Sa mnogo dobre volje pristupate rešavanju ljubavnih problema naročito ako vam je partner rođen u znaku Vage ili Strelca. On možda očekuje od vas da budete malo strastveniji i zabavniji i zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama. Sa Marsom koji se sprema da uđe u Vagu i Suncem u Strelcu spremni ste da uradite mnogo toga što vam ide naruku ali što je dobro za oboje. Pokušavate da shvaite koje su ambicije vašeg partnera jer vam se čini da je prilično tajanstven.

BIK (21.4.- 21.5.)
Današnji dan može biti stresan ako niste spremni da se prilagodite uslovima koje vam postavljaju Rak ili Bik. Ipak, možete očekivati dobar provod ako vi budete organizovali susret. Dobro se osećate u društvu Lava i bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio veoma simpatičan.Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada je u pitanju veza sa nekim ko je više puta dao na znanje da ne želi da priča o svojim privatnim stvarima, čak i ako se radi o dugogodišnjem zajedničkom životu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Mars u Devici čini vas logičnim i spremni da se bavite pitanjima od zajedNičkog značaja i da preuzmete voćstvo ma kog pola da ste. Ako ste vezi trudite se da partnereru budete u svemu oslonac.Spremni ste da se suočite sa problemom na način na koji to ranije niste bili. Možda ćete pokušati da taktaizirate ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro. Bik vas savršeno razume a Ribe i Jarac vam pružaju podrušku.

RAK ( 22.6.-22.7)
Spremni ste da se suočite sa problemom ili da se izvinite na način na koji to ranije niste bili čak i nekom ko to možda ne zaslužuje. Osećate se doboro u društvu osoba koje su ambiciozne i znaju šta hoće. Moguć je susret sa Vagom ili rad na zajendičkom poslu. Možda ćete pokušati da taktaizirate sa Ovnom ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro. Lav želi izlazak sa vama a neki Strelac i Vaga vam pružaju podrušku.

LAV (23.7.- 22.8.)
Nemojte dozvoliti Vagi da vam se nametne ako ne želite njeno društvo. Možda neka prijateljica ima potrebu da vam nešto kaže u poverenjeu ali se dvoumi i verovatno će se uzdržati od komentara, posebno ako se radi o vašem stalnom parnteru. Ukoliko imate nekakve sumnje da li vam je veran, bolje se dalje ne raspitujete na tu temu. Sa Suncem i Merkurom u vašem znaku još uvek ste veoma uticajni u svim sferama života uključujući tu i emotivni. Verujete da ste po mnogim pitanjima u pravu i partneru to namećete na način koji njemu odgovara.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)
Trudite se da vas prihvati jedan Ovan kome ste se možda malo zamerili. Pozvaće vas verovatno jedna druga Vodolija koja je svojevrmeno bila zainteresovana za vas i očekivaće od vas uslugu. Ako ste u manje više lošim odnosima sa stalnim partnerom pokušaćete da nađete neko kompromisno rešenje naročito ako se radi o finansjama.Današnja pozicija Meseca uglavnom vas čini nervoznom ali pošto verovatno očekujete nečiji poziv

VAGA (23.9.- 22.10.)
Poslovi sa osobama koje žive u inostranstvu mogu doneti interesantan susret ili ćete uspeti da se danas vidite sa osobom koja vam je posebno draga. Dopadate se osobi koja moguće radi sa strancima ili često putuje u SAD.Mnogi misle za vas da vodite dvostruki život i da niste baš pouzdani kao ljubavni partner.Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju veza sa Bikom, Rakom, Jarcom ili Škorpijom. Dobijate priliku da izađete u šrijatno društvo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Sa Jupiterom u Raku vi ste za mnoge neprepoznatljivi previše ste privrženi domu i u poslednje vreme sve manje izlazite u društvo. Danas bi mogao da vas neko ko vam je bio svojevremena simpatija izvuče iz kuće i nagovori da prihvatite poziv za izlazak.Trudite se da ostavite utisak suprotan onome kako se zaista osećate. Neko s kim ste izuzetno bliski, moguće da se radi o bliskom saradniku, udvaraće vam se na javnom skupu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Prijatelji pokuašvaju da se mešaju u vaš život iz najboljih namera. Vi kao da toga niste sasvim svesni. Trudite da budete od velike koristi vašim bližnjim ali kao da za vas ne ostaje mnogo vremena, ili izbegavate društvo, naročtio ako vam je opsesija neka Devica ili neka Škorpija. Savetuju vam nešto što vi nerado prihvatate ali to isto kada vam kažu prijatelji, voljni ste da usvojite kao savet ii sugestiju. Tranzit Jupitera preko znaka Raka donosi u vaš život nekog ko je trenutno van zemlje ili često putuje.

JARAC (22.12.- 19.1.)
Niko ne može da vas uveri da po nekim bitnim pitanjima grešite, naročito kada pravite jaz između porodice i partnera jedne ili druge strane. U velkoj ste dilemi po pitanju prihvatanja veze sa nekim ko je mnogo stariji ili mnogo ambiciozniji od vas.Slobodni Jaraci mogu očekivati poznanstvo sa nekim ko je često odsutan iz zemlje ili se bavi umetnošću.Ovo je naporan dan za one koji nisu sprmni na na kakav ustupak ma po kom pitanju ili za one koji su nesigurni u sebe po bilo kom pitanju.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

Pozicija Meseca odgovara onima koji su u vezi sa vodenim ili zemljanim znacima a ne odgovara onima koji imaju naglašen element vazduha i vatre, naročito naglašen neki vatreni znak. Spremni ste da se angažujete oko partnerovih poslova, naročito ako ste želeli da radite zajedno s njim.Slobodne Vodolije mogu očekivati poziv od jednog Lava ili nekog ko vam je posebno veoma drag. Društvo prijatelja je danas za vas najbolji lek u svakom pogledu, naročito ako zbog nečega ne želite da se upuštate u raspravu sa partnerom i više vam prija veće društvo.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Blizanci vam daju na znanje da ih nervira vaša ambicija a vama se čini da se po mnogim pitanjima ni za šta ne pitate. Trebalo bi da budete manje osetljivi na kritiku. Moguća ljubomorna scena sa stalnim partnerom i to s jakim razlogom.Ne odolevate šarmu jednog Ovna čak i ako nije slobodan, spremni ste da se sretnete negde nasamo. To isto važi za Vodoliju ali nikako ne bi valjalo da se preterano nadate bilo čemu ako ste se sa tom osobom već jednom „opekli“.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još