Ti i njegovi prijatelji: Osnovna pravila ponašanja

Frajerima nije nimalo zabavno kada počnete da im prigovarate zbog vremena koje provode sa prijateljima, niti vole da čuju kako pljujete po nekom od njih. I oni su poput vas, svoje prijatelje sami odabrali i ne vole da čuju kada im se prigovara da po tom pitanju imaju loš ukus. Poštujte njegove prijatelje i nemojte ga nikada dovesti da bira između vas i njih.

Srećni izlasci

Nemojte nastojati svim silama da se svidite njegovom muškom društvu. Zaista nije potrebno da pre važne utakmice proučavate fudbalsku enciklopediju i glumite sportskog fanatika. Jednostavno budite pristojni prema njima i budite prirodni. Budete li vi poštovali njegov izbor prijatelja, i oni će poštovati njegov izbor vas kao odabranice njegovog srca.

Izvor znanja

Gledajte na njegove prijatelje kao na nepresušno vrelo informacija o vašem dragom. Ne, ne mislimo na iformacije o bivšim curama, prevarama i seksualnim izletima. Ta pitanja zadržite za sebe. Sve i da ih postavite, sigurno nećete naići na saradnju. Ali možete saznati puno drugih stvari koje će doprineti napretku vaše veze. Važno je da ga upoznate kao kompletnu osobu, a ne da ga samo upoznate u izdanju u kakvom je kada je s vama.

Poželjni savetnici

Bilo da razbijate glavu smišljajući savršen poklon za njegov rođendan, planirajući mu zabavu iznenađenja ili razmišljajući o problemima koji su vas snašli, njegovim se prijateljima uvek možete obratiti za savet. I njemu će zbog toga biti drago. Samo pazite da ukoliko tražite savet zbog problema u vezi, ne iznosite pred njih prljavo rublje. Osim što ne znate koliko su oni u vaše probleme upućeni, možda vašem dragom ne bi bilo nimalo ugodno da s njegovim prijateljima analizirate probleme koji se tiču samo vas dvoje.

Izvor: index

Pogledajte još