BAKI POZLILO: Ne može više da gleda kako napadaju Jelenu

Svakodnevne svađe i uvrede koje su upućene na račun Golubovićeve dotukle su njenu baku, koja ne može više da gleda verbalne napada upućene svojoj unuci, pa joj je zbog toga naglo pozlilo.

"Najnovija svađa između Jelene i Zorice Marković umalo baku Caku nije koštala života, jer je imala napad žuči i ne samo to već joj je i pritasak naglo skočio, pa je intervenisala i lekarska ekipa. S obzirom na to da je baka vojni osiguranik, imala je tu sreću da čim je Jelenina mama Svetlana pozvala pomoć, lekari su odmah došli i pomogli joj. Sve je počelo kada su farmeri igrali igru istine, u kojoj su skoro svi vređali njenu Golubovićevu, a gde je osetljiva baka ovu igru previše primila k srcu, pa je naglo počela da se grči od jakih bolova, koji su bili praćeni mučninom i povraćanjem. Jak bol baka je osećala sa desne strane stomaka, a širio se prema desnoj lopatici i ramenu", ispričao je sagovornik.

"Samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara baki je ukazana pomoć. Međutim, lekari su baka Caku upozorili da ne sme toliko da se nervira, jer bi u pritivnom mogla da završi u bolnici sa većim posledicama. Pored redovne terapije koju je dobila, medicinsko osoblje izričito je zabranilo da gleda rijaliti, jer svaki stres za njene godine mogao bi biti poguban. Kada bi Jelena znala da njenoj voljenoj baki nije dobro, verujem da bi se nasekirala, jer su dosta vezane", ispričao je izvor.

"Mama je sada, hvala bogu, dobro. Znate, ona je za Jelenu izuzetno vezana i sve što vidi na farmi teško podnosi. Stalno je pored televizora, gleda i plače", rekla je Jelenina mama Svetlana Golubović.

Inače, od kada je Jelena ušla na imanje u Lisović, njena baka je non-stop pod lekovima jer ne može da podnese nepravdu koja je upućena na račun njene unuke, a svakodnevno skrivanje Jelenine garderobe i seča obuće su je dodatno nasekirali jer zna da je u Lisoviću i te kako hladno.

Kurir

Pogledajte još