Za ovim štreberom danas uzdišu sve žene! (FOTO)

Vatreni vukodlak iz serije “True Blood“ zbog čijih preplanulih mišića dame širom sveta padaju u nesvest, otkrio je u svojoj knjizi “Evolution“ kako je izgledao kao dečak.

Džo Menganelo, koji u seriji glumi Alsida nije uvek izgledao kao danas. Naprotiv, nekad je bio mršavi štreber sa naočarima, kom sport nije išao od ruke, a devojčice se nisu otimale o njegovu pažnju.

Neuspesi iz mladosti su mu, međutim, pomogli da kasnije postane uspešan. On o tome govori u svojoj knjizi, prisećajući se i svoje teške borbe sa alkoholizmom, kroz koju je prošao pre nego što se proslavio.

Slika: AP

- Drago mi je da sam gubio i padao jer sam odlučio da učinim nešto po tom pitanju. Odlučio sam da se nikad više neću tako osećati pa sam i poradio na tome - otkrio je glumac čija je borba protiv alkohola trajala četiri godine.

Govoreći iskreno o najmračnijim delovima svoje prošlosti, glumac se priseća kako je nekad bio bez krova nad glavom, bez karijere i novca, ali ujedno i bezbrižan. Otreznio se pre 11 godina i tad se posvetio karijeri i izgledu.

Izvor. zena.blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.