Stojanović: Bez Ninkovića na pobedu protiv Vojvodine

"Posle debakla u sredu, želimo da pobedom završimo jesenji deo prvenstva, koji je u neku ruku bio nezgodan i težak", rekao je Stojanović novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su u sredu eliminisani od novosadske ekipe u četvrtfinalu Kupa (1:3), a u subotu od 17 sati će se ponovo sastati u 15. kolu Super lige Srbije.

"Teško je da će Miloš Ninković biti u sastavu, izgledi su veoma, veoma, mali. Nenad Milijaš takođe ima problema, ali se nadam da će kao i uvek, kapitenski smoći snage. Problema ima i Nejc Pečnik, ali je njegovo stanje malo bolje", naveo je Stojanović i dodao da će Ninkovića u timu zameniti Filip Kasalica ili Vukan Savićević.

Trener Zvezde je kazao da u odnosu na duel u Kupu, njegova ekipa mora bolje da čuva protivničke kontranapade, polukontre i prekide.

"Te tri ključne stvari nisu bile urađene i to moramo da svedemo na minimum, da ne bi opet bilo problema", rekao je on.

Zvezda posle 14 kola ima 29 bodova, jedan manje od "večitog" rivala Partizana, koji će svoju utakmicu 15. kola igrati takođe sutra, ali dva sata ranije.

"Iz iskustva znam da će rezultat Partizanove utakmice doći do igrača i svaki put kada smo znali rezultat, pogotovo onaj koji je dobar po nas, pali smo na glavu. To ne sme da nam se dešava", istakao je trener Zvezde.

Na konferenciji za novinare ponovo je postavljeno pitanje o Stojanovićevom statusu, a on je kazao da "to nije do njega".

"Svoj posao radim najbolje što umem, a ostalo nije do mene. To se provlači svake nedelje, već dva, tri meseca. Radiću svoj posao do poslednje sekunde, maksimalno profesionalno", rekao je Stojanović.

Beta

Pogledajte još