fbpx

Sve bi vam ovo on rekao, ali se ne usuđuje

Postoji mnogo toga što bi vam on najradije rekao, ali se ne usuđuje. Većina ovih stvari tiče se seksa, ali i izgleda, kao i oblačenja..

Koliko god neki zahtevi trivijalno zvučali, njima je jednostavno teško reći neke stvari. I svakako imajte na umu to da je svaki muškarac drugačiji i da ne mora da znači da bi vam rekao baš sve stvari s ovog spiska.

"Nemoj samo ležati, reci nešto!"

Vrištite, stenjite ili samo lagano uzdišite. Ma nešto. Muškarci vole da čuju da vas zadovoljavaju, da uživate, te mu dajte neku povratnu informaciju. Osim toga, mora znati da radi pravu stvar. Povremeni komentar u seksu, sočna seksi rečenica na uvo, to je ono što žele da čuju.

"Šta će ti sve te cipele i parfemi?"

Možda se suzdržava da vam prigovori zbog mnogih pari cipela i čizmica koje imate, no ustvari mu nije jasno čemu sve to. Pet pari dobrih cipela njemu se čini sasvim OK brojem. Zašto baš svaki sitnicu morate upariti. No, koliko god ga to iritiralo, nekako se ne usuđuje prigovoriti vašoj strasti.

"Iniciraj seks. Barem ponekad!"

Istina je da se svi muškarci osećaju super kad im partnerka učini nešto lepo. Obuče haljinu, seksi donje rublje ili ih dočeka gola. Bitno je da vide da ste se potrudili. Kad ga zavodite, podižete mu samopouzdanje, i dajete mu do znanja da ga još uvek itekako želite.

"Budi seksi za mene"

Verovatno nema muškarca koji ne bi bio srećan da ga žena zavede striptizom, pleše mu u krilu ili se jednostavno potrudi da bude seksi za njega. Malo im je i nezgodno da traže da budete seksi jer se boje da ćete to pogrešno protumačiti te da bi se običan zahtev mogao pretvoriti u raspravu sa pitanjem “Kako to misliš, dragi, zar nisam seksi?!”.

"Bilo bi dobro da izgubiš koji kilogram"

Nije da žele da ponovo izgledate kao da vam je 25, no kada primete da vam stomak i bokovi rastu, a da ste ga prestali pitati da li izgledate debelo, kod muškaraca zvoni za uzbunu. Partner vas ceni i zna koliko radite kod kuće ili na poslu, ali nikada vam ne bi priznao da isto tako ima koleginicu koja takođe ima decu, ali izgleda super i njena dijeta je uspela. Ovo bi vas sigurno užasnulo kada bi vam priznao.

"Zašto uopšte kupuješ hranu koju nećeš jesti"

Umesto toga, uzećete mu poslednji zalogaj. A muškarcima to, iako će vam se smeškati, jako smeta. Ako želite odrezak, naručite ga, a ne dirajte njegov mesni meni dok nabadate salatu po tanjiru.

"Šta kažeš na to da snimimo seks?"

Ovo pitanje zatražiće jako malo muškaraca, a neki se prave da su dobri momci i nikako da to pitaju, a vrlo verovatno svi to žele. OK, tu je Jutjub, Fejsbuk, a i naravno, iskustva poznatih koji su to učinili i zažalili. Iako su njihovi snimci traženi, sigurno bi bilo zainteresovanih i za vaše. Stoga s ovim zahtevom, ako ga zatraži, budite jako oprezni.

Izvor: Žena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.