Sin zapalio oca kod Kruševca?

Meštanin Mirko Arsenijević (77) izgoreo je u subotu predveče u požaru u porodičnoj kući, a prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je požar izazvao njegov sin Novica. Porodica i meštani zaseoku Provalija, kod sela Belasice, na 30 kilometara od Kruševca su u šoku.

"Bio je mnogo dobar čovek, godinama smo se družili, a bio je u dobrim odnosima sa celim selom", priča za "Novosti“ šurak Dejan Jovanović.

"Za tragediju sam saznao kada me je pozvao Mirkov unuk, Dragan", priča Jovanović.

Unuk Dragan Arsenijević koji je na mirazu u susednom selu kaže za "Novosti“ da će dedu sahraniti u utorak na groblju u Velikom Šiljegovcu.

Pokojni Mirko je sa suprugom Milosijom živeo tri godine u zaseoku Belasice. Navodno je kuću iznajmio od rođaka. Odvojili su se od sina Novice. U selu pričaju da im je sin zadavao muke, jer je imao problema s pićem. Kako nezvanično saznajemo, meštani Provalija su videli Novicu da istrčava iz dvorišta očeve kuće kada je izbio požar.

"Policija je reagovala i našla ga u Belasici gde živi, a on prvo nije hteo uopšte da se odazove pozivima policije i odbijao je da sarađuje", pričaju meštani.

Izvor: Novosti

Pogledajte još