DIRLJIVO: Borisovo pismo raznežilo sve farmere

Boris Stamenković, koji je sinoć izbačen sa Farme, za novog gazdu je postavio svoju devojku Katarinu Grujić, koja nije skakala od sreće, nego je na novu dužnost stupila sa suzama.

"Ne opraštam se od vas jer vas čekam napolju. Marko, Vukota i Edine, vi ste mi više od prijatelja. Posebno da se zahvalim lepim damama Suzani, Zorici i Romani koji su pazili na mene kao da sam vam rod najrođeniji. Vašu nesebičnost neću nikada zaboraviti. Vajs, dirnule su me tvoje suze kada sam odlazio u izolaciju jer si pokazao da si pravi drug", napisao je Boris, a potom se svima ostalima izvinio i za gazdu postavio Katarinu Grujić.

"Želim da drugi deo pisma posvetim tebi ljubavi, Katarina gazdarice. Ljubavi, nikada neću zaboraviti trenutke koje smo proveli na farmi. Ti si jedini razlog zbog kojeg nisam hteo da odem. Iskreno sam te zavoleo i volim te ljubavi", završio je pismo Boris

"Bilo mi je užasno. Ne znam kako sam prespavala. Hvala ti što si mi pokazao šta je iskrena ljubav i što si me čuvao i pazio ovde. Samo da se vidimo", rekla je uplakana Katarina, koja je odmah raspustila sastanak.

"Užasno mi je bez njega", požalila se Sari.

Kurir

Pogledajte još