NISKO: Kako je Adil uzvratio Džeju?

Ja nemam veze sa tom ženom niti me zanima. Vidite da se dezinformacije šire i sve to na moju štetu. Zbog čega? Zbog toga što nekome smeta moj uspeh i karijera. Nemam drugo objašnjenje - bio je kratak Adil

Saga u porodici Maksutović se nastavlja! Pevač Adil Maksutović tvrdi da izvesna Adrijana nije razlog njegove svađe sa suprugom Anom Ramadanovski, koju je navodno pretukao u petak uveče.
- Adrijana je Džejova ljubavnica ili devojka. Ja nemam veze sa tom ženom niti me zanima. Vidite da se dezinformacije šire i sve to na moju štetu. Zbog čega? Zbog toga što nekome smeta moj uspeh i karijera. Nemam drugo objašnjenje – bio je kratak Adil u izjavi za “Naše novine”.

Podsetimo, Adil je pretukao Anu u petak uveče, a to je Adil sve demantovao, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju i najavio tužbu.

Nezvanično, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu, a razlog je navodno njena ljubomora, jer pevač previše vremena provodi sa izvesnom Adrijanom.
Džej Ramadanovski je rekao da nikada neće oprostiti zetu što mu je istukao ćerku.

Telegraf

Pogledajte još