MOJA DECA NOSE NJEGOVE GENE: Adil Maksutović nikad iskrenije o Džeju Ramadanovskom

Pevač Adil Maksutović preksinoć je nastupio u Knjaževcu, na 62. festivalu kulture mladih u Gurgusovačkoj kuli. Kiša je lila kao iz kabla, ali to nije poremetilo brojne Knjaževčane da dođu i zabave se na njegovom nastupu. Tom prilikom, Adil je posle dužeg vremena progovorio o legendarnom Džeju Ramadanovskom, pa između ostalog, otkrio i da li će se naći u filmu o njegovom životu.

- Posebnu emociju doživljavam kada pevam Džejeve pesme, a i krvno smo vezani. Moja deca imaju njegove gene, to je sasvim normalno i prirodno je da sam posebno vezan za njegove pesme, a i kako drugi kažu, najbolje mi leže njegove balade - rekao je Adil, a zatim se osvrnuo na to koliko mu je legendarni pevač pomogao u karijeri.

- Ja sam siguran da mi je i to pomoglo. Isto tako sam siguran da postoje deca velikih pevača koja nemaju ni desetinu njihove slave, ni talenta, ni uspeha. Što se kaže kad je neko tvoj rod rođeni ili tvoja koska, ne mora da znači da će automatski biti zvezda. Mislim da su se meni poklopile sve kockice. Imao sam talenat koji je neophodan, a desile su mi se i dobre pesme. Inače, u filmu o Džeju se neću naći zato što se taj film odnosi na jedan deo njegovog života, a ne na ceo njegov život. U toj prvoj polovini ja nisam bio ni na mapi, a u koliko se bude snimao nastavak, koji će se odnositi na drugi deo njegovog života, možda ću se naći - rekao je Maksutović.

Izvor: Blic.rs
Foto: adilmaksutovic/Instagram

Pogledajte još