U Čačku striptiz i divljanje učenika

Video snimak pokazuje kako učenici gimnazije, nedaleko od škole simuliraju boks meč i nasrću na prolaznike

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je načinilo nekoliko čačanskih gimnazijalaca na kojem se vidi da nekoliko đaka maltretira prolaznike, dok jedan od njih izvodi striptiz u učionici na času, a u školskoj upravi Moravičkog okruga kažu da se slučaj ispituje.

Snimak je objavljen na internetu 9. decembra, a akteri su, najverovatnije učenici 2. razreda gimnazije koji su se međusobno snimali mobilnim telefonima, kaže jedan učenik ove škole.

Video snimak, takođe, pokazuje kako učenici gimnazije, nedaleko od škole simuliraju boks meč i nasrću na prolaznike. Prema rečima načelnika školske uprave Moravičkog okruga, Danila Beodranskog trenutno se sprovode zakonom predviđene procedure kako bi se slučaj ispitao.

"Prosvetni inspektor je bio na terenu, do petka bi trebalo da se definiše sve, sasvim sigurno će oni koji su načinili propuste odgovarati", naveo je on danas.

Beodranski nije mogao da precizira da li će i profesori, na čijim časovima su se dogodile nemile scene viđene na snimku, snositi odgovornost, ali nije ni negirao tu mogućnost. Direktor čačanske Gimnazije, Ivan Ružičić nije želeo da komentariše ovaj slučaj. On je rekao da će povodom svega biti organizovana konferencija za štampu, najverovatnije utorak.

Video možete pogledati OVDE.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.