BEZ GREŠKE: Pet seksualnih trikova oduševiće svakog muškarca

Ako su odnedavno vaši intimni odnosi sa momkom postali pomalo dosadni, predlažemo da ih začinite sledećim pikantnim idejama...

Usput, ne usuđujte se da ih oživite ako svog partnera ne shvatite ozbiljno - nakon onoga što on doživi, nikada više neće želeti da se rastaje sa vama!

1. Učinite njegov orgazam intenzivnijim

Da biste njegov orgazam učinili intenzivnijim, isprobajte sledeći trik: kada osetite da je već vrlo blizu "cilja", stavite kažiprst i srednji prst ispod njegovog skrotuma. Masirajte kružnim pokretima 15-20 sekundi i uživajte u rezultatu.

2. Masturbirajte pred njegovim očima

Ostvarite jednu od njegovih najdražih fantazija - zatvorite oči i masturbirajte pred njim. Većina momaka ovo smatra uzbudljivim i erotičnim.

3. Zadirkivanje poljupcima

Počnite sa poljupcima u usne, a zatim se spustite na vrat, grudi i stomak. Kada dođete do penisa, poljubite ga i onda odmah pređite na leđa. Ponavljajte nekoliko puta dok ne počne da vas moli.

4. Organizujte oralni seks u blizini ogledala

Sledećeg puta kad budete odlučili da momku priuštite fino oralno zadovoljstvo, sedite pored ogledala - ono što ćete oboje osetiti dugo će vam ostati u sećanju.

5. Plešite striptiz

Zaplešite striptiz - svojevrsni klasik koji uvek deluje besprekorno. Za muziku predlažemo Šade, Bijonse, Donu Samer, prigušena svetla i čaša vina pomoći će vam da se opustite i pokažete svoje veštine na pravi način.

Izvor: Zenskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još