fbpx

Katarina i Mladen prvi ljubavni par u "Iks Faktoru"! (VIDEO)

Talentovani trombonista ne krije sreću što je baš na “Iks Faktoru” upoznao devojku koja mu u potpunosti odgovara, a svoj zaštitnički odnos prema Katarini i svoja osećanja opisuje rečima:

- Kada sam upoznao Katarinu više mi nije bilo bitno ni gde sam, ni zbog čega sam došao. U butkempu sam više strepeo kako će ona podneti negativan odgovor žirija, a kada je uplakana izašla, misleći da je ispala, bio sam očajan. Verujte, za vreme proglašavanja rezultata moje grupe sve vreme sam mislio gde je Katarina, jedva sam čekao da izađem da je nađem, iako nisam ni znao kako da je utešim. Kada sam saznao da sam prošao u sledeću fazu takmičenja “kuće sudija”, izašao sam napolje i tažio je po celim Šimanovcima, i na kraju našao u nekom ćosku kako plače, videli ste svi. Kasnije, sve je ispalo kako smo želeli i eto sada snimamo pesmice, družimo se...Hvala ti “Iks Faktore”, stvarno imaš taj “Iks faktor” da spajaš ljude! – vidno raspoložen rekao je Mladen.

Sledeća faza takmičenja “kuće sudija” je u utorak 21:15 na tv Pink kada ćemo saznati ko se iz Eminine i Kikijeve grupe plasirao u finale.

Pogledajte kako izgleda kada Karatina I Mladen pevaju u duetu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.