Sneki otkrila kako održava liniju!

PREOBRAŽAJ - Sneki kaže da joj učešće u “Tvoje lice zvuči poznato“ nije pomoglo da razbije predrasude o sebi kao narodnoj pevačici, ali i da je taj epitet dobra stvar.

- Narodna pevačica je nešto fenomenalno. Iz samog naziva se vidi da vas je narod prihvatio i da vi njemu značite. Predrasude o meni nisu vezane za muziku, već isključivo za pojavu. Kada me upoznaju, ljudi mi kažu da sam mnogo prijatnija i lepša u prirodi. Ne znam, verovatno moje malo oštrije crte lica preko televizije deluju na to da se stiče pogrešna predstava o meni - kaže Super Sneki. Zanimalo nas je kako održava mladalački izgled i liniju i šta radi da bi joj noge bile zategnute kao da vežba svaki dan.

- Imam ja neke vežbice koje praktikujem od 11 godine. Najvažnije je da čovek osluškuje svoje telo i shvati šta mu odgovara. Što se nege kože tiče, ovo će zvučati malo ruralno, ali ja volim da koristim kvasac, žumance i te prirodne stvari. Istina, kreme su neizostavne, ali genetika je presudna. Da vidite kako izgledaju moja sestra i moja majka sve bi vam bilo jasno, jer ko se rodi sa krivim nogama, rođen je sa krivim nogama. Platična hirurgija i vežbe tu ne pomažu - ističe pevačica.

Posle imitacije Šer, društvene mreže su bile preplavljene pozitivnim komentarima i komplimentima na njen račun.

- Ne mogu da nabrojim sve fantastične komentare koje sam dobila posle imitacije Šer. Iako nisam aktivna na društvenim mrežama, obaveštena sam od fanova da su profili na Tviteru i Fejsbuku posvećeni meni bili preopterećeni - rekla nam je Sneki.

Pitali smo je i da li joj muškarci više prilaze otkad se zbog “Tvoje lice zvuči poznato” uvukla u izazovne kostime.

- Mene muškarci nikada nisu preterano startovali. Ali ne mislim da to ima veze sa lepotom, lepota je relativan pojam. Mislim da se muškarci uplaše kad osete tu neku unutrašnju snagu. Postali su inertni, kao da se ponovo matrijarhart vraća na scenu. Ako vam propadne jedna veza, pa druga, pa treća, onda sami sebi ostvarujete snove - kaže Sneki iskreno.

Izvor: 24sata

Pogledajte još