BAČKA TOPOLA: Naručila preko Interneta mobilni a dobila 3 glavice crnog luka!

Andrea je posredstvom jednog internet sajta naručila mobilni telefon marke Alcatel, po ceni od 4.500 dinara. Već sutradan je od prodavca stigao paket, a u njemu su, umesto naručenog telefona, bile tri glavice crnog luka.

"Ja sam otišla sa suprugom u poštu, platila vrednost paketa i pred radnicima pošte ga otvorila. Kada sam videla šta sam dobila, muž je zatražio da se automatski prekine prenos novca i službenica pošte je to i učinila", objašnjava Andrea.

Njen suprug je prevaru prijavio policiji i izvestio prodavačicu iz Zaječara o tome. Pokušao je da je ubedi da mu isporuči kupljeni telefon, uz argumet da će, u protivnom, i ona ostati bez novca. U SMS poruci stigao mu je sledeći odgovor:

"Pa šta... cela Srbija su prevaranti.... na tom sajtu 80 odsto su kvarni.... niko nije pošten. Uzmi pare i otkači se od mene više".

Policija je Andreinom suprugu izdala potvrdu sa ciljem storniranja sredstava koje je uplatio za telefon, ali su ga uputili da za iznos manji od 5.000 dinara treba da podigne privatnu tužbu.

Izvor: Kurir
Foto: iadorefood.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.