Šokatna ispovest oca Jelene Jovanović!

Kako kaže njen brat, on i Jelena sa njihovim ocem nemaju nikakav kontakt.

- Neki njegovi postupci doveli su do toga da s njim potpuno prekinemo svaki kontakt, ali o tome neka priča Jelena kad izađe, ako bude htela - nedavno je kazao Aleksandar.

Izvor blizak Jeleni kazao je da je njen tata "pravi gradski mangup".

- Jelenin tata dugo je radio za jednu slovenačku firmu i imao odličnu platu za ono vreme, osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. Pred kraj 90-ih sve se okrenulo naglavačke. Firma je otišla pod stečaj, a onda je i zatvorena, i on je ostao bez posla. Kako to već biva, među hiljadu telefona u imeniku nije mogao da okrene nijedan i kaže: "Brate, daj da zaradim kod tebe bilo šta, makar za 200 maraka". Dva meseca razmišljao je o tome šta dalje, i pošto ima nešto zemlje, bacio se na poljoprivredu i gajenje voća i povrća. Jelena i njen brat se na neki način toga stide - kazao je izvor "Pulsa".

Konačno su uspeli da pronađu Jeleninog tatu, zvanog Bane.

- Šta bih mogao da vam kažem o Jeleni osim da je vredna, pametna i dobra i da ima svu moju podršku. Otkako je ušla na "Farmu" svašta se o njoj pisalo. Nemam ja šta da krijem, ali ne želim da jedna moja reč ili rečenica pokvari Jeleni uspeh - kaže on i dodaje da bi voleo da je sačeka kada bude izlazila sa "Farme".

Znalo se da je Jelenina mama umrla na Ortopedskoj klinici na Banjici, ali ne i od čega.

- Dijabetes, ali kasno otkriven, pa se svašta zakomplikovalo. Nisam im se našao onda kad sam im najviše bio potreban. Nisam nikako mogao da im pomognem, ali bilo je nekad i drugačije vreme. Bilo je vreme kada sam imao dobru platu i mogao mnogo šta da im pružim. Znam da čovek ne bira kad će mu ići dobrom a kad ne, i da im je posle majčine smrti trebalo samo moje prisustvo. Sve ja to znam, ali imao sam problem. Nisam bio uz njih - rekao je Jovanović za Puls.

- Ma ne znaju oni koliko ja njih volim. Nije bilo svađe, ali se opet sve raspalo kad je Ljiljana umrla. Naravno da su njih dvoje uvek bili vezani za majku. Ona je bila stalno pored njih i spona i balans između nas, a ja sam ceo život bio nekako leteći. Vodio sam jednom firmu. Onda me je život ovako sje*ao, ali šta da radim. Mora da postoji neki razlog za to. Ne stidim se ovoga što radim - objašnjava ovaj čovek.

- Naravno da su Jelena i Saša oduvek bili više vezani za majku, i kad je otkriveno da je bolesna, pa onda još krenulo naopako, sve je otišlo u paramparčad. Kao da mene krive za sve to... Boli kad ne mogu deci da pomognem. Ovo sigurno nisam izgovorio 20 godina... - zaključuje on za "Puls", sa tugom u glasu.

Izvor: Puls

Pogledajte još