Nezaboravan Božić: Kakvo je iznenađenje svom mužu priredila žena dve godine nakon smrti (VIDEO)

Brenda je preminula od raka jajnika u septembru 2011. godine, a mesec dana pre njene smrti poslala je pismo prijatelju da ga pošalje na Radio "Star" u gradu Demojnu, država Ilinois.

Svake godine, radio stanica prima želje slušalaca za Božić i nekolicini srećnih izabranika ispunjava. Stanica je ove godine primila od Brendninog prijatelja njeno pismo i odlučila da ispuni njenu želju i pozvala Dejvida u studio.

(old_image)

Dejvid je bio iznenađen i potresen kada su mu pročitali pismo.

“Kada budeš primio ovo pismo, ja ću već izgubiti bitku sa rakom. Rekla sam mom prijatelju, da kada moj dragi muž Dejvid nastavi sa svojim životom i pronađe novu osobu sa kojom će deliti život, pošalje pismo na radio stanicu".

Brendina prva želja bila je da nova ljubav njegovog muža, žena Džejn koju je on upoznao u oktobru 2012., ima jedan dan samo za sebe, za uživanje.

“Ona to zaslužuje, pošto je maćeha onoj nemirnoj četvorici dečaka. Nasmej je i znaj da je svaki njen trud vredan i treba ga nagraditi.”

(old_image)

Brenda je takođe zaželela da porodica otputuje na jedno “magično” putovanje po izboru i treće da se napravi jedna mala zabava za lekare koji su je lečili.

“Program “Božićna želja” postoji već 20 i više godina. Nikada nismo primili ovakvu vrstu želje”, rekao je direktor stanice Skot Alen.

Pored ovog pisma, Brenda je napisala jedno i za Džejn.

Radio stanica i lokalni sponzori su ispunili sve tri Brendine želje, a porodica je otišla na magično putovanje u Diznilend.

“Svi smo plakali kada je pročitano pismo. Stvarno nas je inspirisalo da uradimo sve što možemo da ispunimo njene želje”, rekao je Alen.

I.G.

Pogledajte još