PREMIJERA: Boban Rajović predstavio "Interventnu"! (VIDEO)

Naime, Boban Rajović je proteklih dana svoje fanove veoma zabrinuo reklamnom kampanjom za novi spot. Naslov: "Uhapšen Boban Rajović" pre par dana preplavio je internet ali i štampane i elektronske medije. Dok su retki shvatili o čemu se radi, bilo je puno onih koji su sve shvatili ozbiljno i Bobanov Fan tim zasuli pitanjima. Neki su čak pokrenuli i FB grupu podrške Bobanu Rajoviću, a bilo je i duhovitih koji su, shvativši o čemu se zaista radi, "nagađali" razloge hapšenja poput: "Tužila ga žena što ne pušta kosu" i slično.

Dilema oko svega sinoć je definitivno rešena puštanjem spota na Youtube. Međutim, ono što je potvrdjeno jeste činjenica da je Boban zaista uhapšen na kraju spota! Inače, spot za pesmu "Interventna" je pravi akcijski film upakovan u tri i po minute u kojem Boban Rajovic, u "nindza" stilu uskače među otmičare zgodne meleskinje, sve ih s lakoćom savladava, oslobađa devojku ali na kraju ipak biva priveden od strane interventne jedinice.

Tekst i muziku za pesmu radio je Miloš Roganović, dok aranžman potpisuju Miloš Roganović i Dušan Alagić, a spot Ivan Code i iCode team. Kako sve to izgleda pogledajte ovde:

Pogledajte još