Kolar: Masovno stranačko zapošljavanje u Novom Sadu

Kolar je novinarima rekao da LSV od građana svakodnevno dobija informacije o stranačkom zapošljavanju u javnim komunalnim preduzećima što je postalo masovno jer od 1. januara 2014. godine zapošljavanje u javnom sektoru neće biti moguća sve do kraja 2015.

Kolar je rekao da su gradske vlasti što Novi Sad izgleda zapušteno, propalo i prljavo, "kao nikada u svojoj istoriji", a investicija i novih radnih mesta nema.

"Gradska preduzeća su pred kolapsom jer njima upravljaju apsolutno nekompetentni stranački i rođački kadrovi, te izostaju ne samo neophodne investicije, nego i redovno održavanje, a preduzećima Stan i Gradsko zelenilo prete bankrot i likvidacija", kazao je Kolar.

On je sigurnost u Novom Sadu ocenio kao katastrofalnu, zbog čestih pucnjava i tuča u blizini škola, sve do prebijanja odbornika LSV Nenada Vezmara na ulici, tokom vikenda.

Kolar je za vladajuću Srpsku naprednu stranku rekao da je u Novom Sadu na vlasti u koaliciji s "nakupcima glasova" na izborima.

On je takođe poručio i da je za Novi Sad sramota što se u Kulturnom centru cenzurišu izložbe mladih umetnika, kao i to što niko nije odgovarao za aferu "ATP Vojvodina".

Izvor: Beta

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.