Vozač GSP-a: Udarao me je bez povoda

Srđanovom autobusu je put preprečio automobil, a potom iz njega izašao napadač i otpočeo pravu dramu pred zaprepašćenim putnicima. Napadač je Srđana udarao pesnicama po grudima i nosu.

"Krenula mi je krv iz nosa i pokušao sam da se odbranim. Kada je napadač izašao, prišla mi je starija žena i dala maramicu, a jedan muškarac vodu da se umijem"
, priča Srđan i dodaje da napadu nije prethodio nikakav incident na putu niti svađa.

Posle manje od jednog sata, stradao je i A. O., vozač autobusa na liniji 39, na okretnici u Birčaninovoj ulici, kada su na njega nasrnula dvojica muškaraca. Pokušao je da pobegne u otpravničku kućicu, ali napadači su ušli za njim i naočigled kolege tukli ga rukama i drškom od đubrovnika.

"Odjednom se A. O. našao između mene i napadača. Pokušao sam da ih izguram napolje jer nisam mogao da pomognem, bio sam pribijen uza zid. Prvo sam pomislio da tuku nekog putnika, a onda sam ugledao kolegu"
, kaže otpravnik Željko Arsenić.

Aleksandar Jokić iz Saobraćajnog sindikata GSP-a, kaže da A. O. ima podlive ispod oba oka i mora da nosi ortopedsku kragnu.

Protest sindikata ispred Palate pravde

Sindikati GSP-a danas u 18 sati povodom ovih incidenata održaće miran protest ispred Palate pravde. Danas u podne 74 autobusa prevoznika “Arriva Luv” staće na minut i oglasiti se sirenama u znak protesta zbog napada na vozače GSP-a, kaže za 24 “sata” Vlada Perović, predstavnik Samostalnog sindikata tog preduzeća.


24 sata

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.