Vole poklone: Šta sve Anđelina i Bred kupuju jedno drugom

Novac vrlo često pomuti pamet onih koji ga imaju na pretek. U ovakvoj tvrdnji mogli bi da se pronađu i glumci Anđelina Džoli i Bred Pit jer su, prema mišljenju mnogih, skloni “bacanju para”. A da li je to stvarno tako, ili je prosto reč o čistom hedonizmu i ispunjavanju želja, ako za njih već postoji materijalna mogućnost, procenite sami, na osnovu ovog teksta kojim vam skrećemo pažnju na neke od “zanimacija” i stvari koje je poznati par želeo da ima ili iskusi.

Kao veliki ljubitelj svega što ima veze sa Drugim svetskim ratom, Bred je potrošio četiri miliona dolara na avion, koji je bio jedna od borbenih letelica koje su koristile Kraljevske vazduhopolovne snage. Svojoj kolekciji “suvenira” iz rata, dodao je i sovjetski tenk T-54 i “parkirao” ga u svom domu u Los Anđelesu.

Dok smo još kod ratnih tema spomenućemo još jednu “sitnicu” koju je par sebi želeo da priušti. Kako bi mogli da se gledaju tokom scena koje su snimane u vazduhu, za potrebe filma “Fury” (tema filma je Drugi svetski rat) u Londonu, Bred je platio privatni avion u kome je bila (letela) Anđelina.

Tokom jedne od poseta Hong Kongu Bred je spiskao 250.000 dolara na nakit za svoju dragu, Anđelinu, a nakon mastektomije kojoj se glumica nedavno podvrgla Bred ju je častio donjim vešom u vrednosti od čak pet hiljada dolara.

Ni Anđelina mu nije ostajala dužna. Za 48. rođendan kupila mu je vodopad u Kaliforniji. Anđelina nije štedela ni kada je reč i “igračkama za dečake”. Iskeširala je skoro 1.6 miliona dolara na helikopter i časove letenja za Breda.

Samo za sat (Patek Philippe Minute Repeater) koji je želeo da pokloni svojoj dragoj, Bred je dao “tričavih” 370.000 dolara, a najstarijeg sina Medoksa, za rođendan je častio motorom, Suzuki DRZ-125.

Skoro pre četiri godine zgodni glumac je sebi tajno kupio apartman za samce na Holivud Hilsu, a kao veliki ljubitelj džema, trošio je dosta novca i na ovu poslasticu. Naime, tokom jednog putovanja kroz Francusku, kupovao je teglice džema, da bi na kraju ta cifra dostigla čak 100 komada. A, da ne misli samo na sebe, Bred je pokazao jednom prilikom i iznenadio svoju celu porodicu, krajnje originalnim gestom. Anđelini je kupio konja, a svo šestoro dece iznenadio sa po jednim Šetlandskim ponijem. Životinje su smeštene na ergeli u sklopu njihovog dvorca Miraval u Francuskoj.

Kada je prodao prihod od vinograda u južnoj Francuskoj, vinaru Marku Perinu, Bred je sebe častio novom jahtom vrednom pet miliona dolara, a na jednoj aukciji za sliku hipodroma “Etappe” odvojio je nešto manje od milion dolara.

Par nikada nije štedeo ni na nekretninama. Kada su kupili dvorac Miraval u Francuskoj, Anđelina i Bred su izdvojili i novac za 1.000 jutara zemlje na kojoj se nalazi jedan od najstarijih vinograda na svetu koji i dalje “radi”. Kuću u Londonu, platili su 16.18 miliona dolara. Ogromnu vilu u Italiji platili su 40 miliona dolara. Vila ima predivan vinograd, bioskop, štale, teretanu, dva bazena, 15 spavaćih soba i sedam kupatila.

I za kraj, izdvajamo svadbeni poklon koji je Bred kupio za Anđelinu - automatsko oružje. Hm, da li je to možda razlog što se još uvek nisu venčali?

Izvor: Blic

Pogledajte još