Ljubavni horoskop za 26. decembar

OVAN (21.3.- 20.4.).
Neko koga često viđate, daje vam na znanje da mu se dopadate i sa kim želite da se što je moguće češće viđate. Danas ćete na origianalan način uspeti da nekog zainteresujete za sebe. Interesuje vas osoba sa kojom ste planirali zajednički posao a smatrate je izuzetno šarmantnom i duhovitom. Moguće da se radi o nekom ko radi u medijima. Dobijate poziv da se viđate sa jednim Strelcem ili Vodolijom koji su skloin paralelnim vezama.

BIK (21.4.- 21.5.)
Nekome je stalo da vas osvoji, da vam da na znanje da vam je prijatelj i da možete da na njega računate. Nervozni ste i nedovoljno spremni da uđete u aranžman bilo poslovni, prijateljski ili u emotivnu vezu koji bi za vas bili obavezujući. Očekujete da će vam se javiti osoba koju ste nedavno upoznali na nekom putu ili na nekom većem skupu koja vas je veoma impresionirala.Niste spremni da bilo šta tolerišete što dolazi od nekog vatrenog znaka.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Veze sa vatrenim znacima za vas su veoma stresne i ne bi trebalo da ulazite ni u kakvu novu vezu za koju niste sigurni da je ono što vi želite ili što ste očekivali.Jedan Rak vam može preneti neke vesti koje vas neće oduševiti a koje se tiču osobe sa kojom ste nekada bili u vezi. Neko želli da se sa vama dogovori oko nekih bitnih pitanja, moguće u vezi sa zajendičkim životom, ulaskom u brak ili o nečega što se tiče vaše veze.

RAK ( 22.6.-22.7)
Mars i Mesec u vašoj astrološkoj kući porodice čini vas spremnim da se maksimalno posvetite svom ljubavnom životu. Potrebno je da se posvetite nekome ko vam je veoma značajan, moguće da još uvek niste u prilici da se definitivno odlučite šta biste želeli da uradite od svog života.Javiće vam se prijatelj iz inostranstva, neko ko živi van granica vaše zemlje i poželeče da se sa vama sretne. Dobro se slažete sa nekim Ovnom koji često putuje. Verovatno se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo i s kim biste moli lako da nađete zajednički jezik i da obnovite vezu.

LAV (23.7.- 22.8.)
Verujete da ste u mogućnosti da rešite odnos sa partnerom nekom posebnom taktikom ali vam to nikako ne bi odgovaralo u odnosima sa jednim Rakom koji u poslednje vreme nije pokazivao mnogo razumevanja za vas. Dobićete poziv da se sretnete sa jednom Vodolijom koja vam je više puta nagoveštavala da joj se dopadate.Dobijate priliku da obnovite odnos sa nekom prema kome ste uvek gajili neku vrstu simpatija a niste bili načisto da li se radi o prijateljstvu ili ljubavi.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)
Trudite se da nađete način kako da se posvetite što je moguće više partneru ali najverovatnije nećete moći da učinite za njega sve što biste želeli. Verujete da vam je privržena osoba koja vam se već duže vreme diskretno udvara ali je veliko pitanje da li ste vi jedini u njenom životu. Verujete da možete da ubedite partnera da vam da još jednu šansu, naravno ako ste vi krivi i vi se izvinite. Želite da učinte sve što je do vas za nekog ko vam je posebno drag, moguće da se radi o Raku, Jarcu ili Ribama. Škorpiji ste velika simpatija.

VAGA (23.9.- 22.10.)
Sunce u Jarca donosi nove mogućnosti u vezi sa društvenim životom koji vam donosi razne mogućnosti koje bi mogle da vam učine život interesantnim. Dobro se slažete sa vatrenim znacima, naročito ako ste se upoznali letos negde na nekom letovanju. Očekuju vas prijatni momenti u društvu jednog Stralca koga ćete iznenada najverovatnije sresti negde gde se ne nadate. Dobijate priliku da se pokažete u najboljem izdanju u društvu osobe na koju možete da računate.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).
Niste malodušni čak ni kada kada ne želi da priča o svemu što vas interesuje ili kada nema vremena za vas- Imate o čemu da razgovarate sa njim i ako vas intrigira jedan Lav, nemojte danas brzopleto donositi svoj sud o njemu čak i ako mislite da ste u pravu. Nekome smeta vaše interesovanje za jednog Jarca ili jednu Škropiju. Slobodni Bikovi mogu započeti vezu koja ima perspektivu čak i ako se radi o tajnoj vezi.

STRELAC
Moguć je susret negde gde se ne nadate. Možda će vas vaša simpatija ili neko ko vam je neka vrsta opsesije prijatno iznenaditi susretom ili pozivom da se nađete na nekom romantičnom mestu. Vezani ste za nekog ko nije naročito otvoren ili nije spreman da o svemu isikreno priča.Ako ste u braku ili u dužoj vezi, partner je verovatno ljubomoran ili pokušava da vas napravi ljubomornim. Ako ste u vezi sa Vagom sa posla, moguć je zajednički izalak.

JARAC (22.12.- 19.1.)
Imate istovremeno potrebu da budete u centru pažnje i da imate više privatnosti. Niste načisto šta vam je mudrije učiniti. Mnogi vas savetuju da budete manje osetljivi i da se manje opterećujete nečim na šta ne možete mnogo da utičete a to je partnerova narav. Verujete da mu je stalo do vas ali želite da vam to na određen način i dokaže. Očekujete uplatu u vezi sa nečim što smatrate svojom intelektualnom svojinom.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

Ako budete u prilici da se sretnete na javnom mestu sa Rakom ili Vagom ili negde u većem društvu, otvoreno ćete joj se udvarati pred svima. Pokušavate da istovremeno vodite i sadržajan društveni život i prilično diskretan i da se o vama što manje zna.U svom ste elementu naročito ako ste rođeni početkom znaka. Pozicija Meseca vam savršeno odgovara i vi koristite snagu reči, ubeđivanja i poći će vam za rukom da dobijete ono što želite, posebno ako vam je partner Škorpja i ako znate šta želite

RIBE (20.2.- 20.3.)
Ljubav vam danas nije glavni problem već karijera i smatrate da nekim pitanjima treba da se pozabavi partner, naročito ako ste duže u vezi ili braku.Moći ćete da privučete pažnju osobe sa kojom često dolazite u poslvni kontakt, naročito ako se radi o jednoj Vagi ili Strelcu u čijem vam je društvu uvek bilo veoma prijatno. Moguća romansa na putu, naročito ako radite sa strancima ili ako ste spremni da se maksimalno posvetite partneru koji je verovatno opterećen karijerom

Izvor: astrozenit

Pogledajte još