Zbog njih smo plakali: Najdirljiviji momenti u 2013. godini

Ljudi koji su nesebično pomagali drugima ili životinje koje su neretko pokazivale koliko mogu biti dobri prijatelji razlog su što su tokom prošle godine postojale vesti koje su, iako možda potresne, dokazale da je toplina i dobrota ono što se ipak može naći u svetu. Donosimo vam spisak dirljivih priča koje su na našem portalu u 2013. godini bile najčitanije.

1. Video koji je rasplakao milione širom sveta

Da kamere koje Rusi ugrađuju na kontrolne ploče svojih automobila, ne snimaju samo nasilje, divljaštvo i nesreće, dokazao je video koji je bio apsolutni hit.

2. Policijski pas posljednji put se oprašta od svojeg partnera

Dirljiva fotografija sa sahrane policijskog službenika Džejsona Elisa je dokaz neverovatne povezanosti policijskih pasa i njihovih partnera. 33-godišnji policajac upucan je u zasedi u subotu, a kasnije je preminuo u bolnici. Nemački ovčar Figo, koji je s njim radio na otkrivanju narkotika, sve vreme je šetao uz sanduk i na kraju položio šapu kao da ga pozdravlja.

(old_image)

3. Mali heroj rođen je 15 nedelja pre termina!

Mali Vard rođen je 15 nedelja pre termina! Imao je 680 grama, odmah je smešten u inkubator. Niko nije ni pomišljao da je njegova volja životom mnogo veća od njega. Njegov otac Benjamin Majls, iz Ohaja, režirao je prvu godinu Vardovog života i napravio priču koja je rasplakala milione.

4. Otac i kći fotografijama se oprostili od supruge i majke

Ben Nuneri i njegova kći Olivia odlučili su da naprave niz istinski dirljivih fotografija kako bi se oprostili od majke i supruge Ali koja je od raka umrla 2011. godine.

5. Pas gurao invalida u kolicima po poplavljenim ulicama

Ako je neki video zaslužio da osvoji Internet, onda je to ovaj, jer je dokaz požrtvovanja i ljubavi koje životinje prirodno gaje u sebi. Pogledajte ovu scenu i potvrdićete onu čuvenu da je pas čovekov najbolji prijatelj.

J.R.N.
Foto: sheknows.com

Pogledajte još