Žika otkrio: Ovo su najtraženije Zvezde Granda!

Ovih dana imali smo uvid u “excel tabelu” jednog od čelnih ljudi “Grand produkcije” Saše Jakšića poznatijeg kao Žika. U toj tabeli je raspored nastupa svih “Zvezdi Granda”, a među njima su sve do juna meseca bukvalno rasprodati Rada Manojlović, Milica Todorović i Darko Lazić.

- Rada, Milica i Darko zaista trenutno imaju puno posla i svi ih traže. To ne znači da i drugi popularni pevači iz naše produkcije nemaju pozive za nastupe. Gotovo svakog vikenda pedesetak naših eksluzivaca nastupa širom sveta. Sve je to plod visokih rejtinga koji imaju emisije “Zvezde Granda”, “Grand šou” i “Narod pita” - kaže Žika.

Žika je ovih dana preokupiran svojim “SAPA” projektom, a to je u stvari “Srpska antipiratska agencija”, uz pomoć koje planira da uskoro stane na kraj internet pirateriji. Trenutno je takođe zatrpan i poslovima koje ne može da obavlja povređeni Saša Popović. Pre desetak dana Popović se okliznuo u dvorištu svoje kuće i nezgodno pao tako da su mu naprsla dva rebra.

- Saša Popović mora da miruje još najmanje dve ili tri nedelje, jer je povreda rebara ozbiljna. On ne sme puno da se kreće, jer lako može da dođe do još gore povrede. Dobro smo se pripremili za novogodišnje i božićne praznike, tako da će biti dovoljno programa sve dok se Sale ne vrati. On ima želju da radi, ali su lekari strogo zabranili da se kreće, sve dok mu oni ne dozvole - rekao nam je Jakšić.

Izvor: Blic

Pogledajte još