"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi Preljubnici, Kanibal banka i gastarbajteri (AUDIO)

Moram ovo da vam ispričam. Sedim pre neki dan ispred televizije, jedem baklave i šaltam kanale kad naiđem na onu emisiju “Preljubnici”. Odlegledao sam celih 15 minuta i to ne znam kako. Na kraju sam nabio sebi viljušku u oko jer - bolje fizički bol nego psihički.

Inače, ko o čemu Čarobnjak o bankama. Nemam novac pa.. Ali evo resenja. Osnujem Kanibal Banku ( KaniBank ) gde kredite i slične stvari odobravam bez žiranata, garancija i stalnog zaposlenja. Umesto učešća klijent će ostaviti banci neki od svojih organa, u zavisnosti od iznosa kredita koji želi. I onda ja lepo dođem i kažem: - Gospodjo, uskoro ce Vase oci uzivati u carima Rio de Janeira. -Jaaao, uvek sam zelela da odem u Rio. Hvala Vam gospodine, i Vama i KaniBanci. - Ne gospođo, nismo se razumeli. Vi ostajete u Tutinu, a Vaše oci idu u Rio.

Došao mi drugar iz Norveške i ja odem sa njim na pivo i pitam ga što i svaki Srbin gastarbajtera. - Brate, kako je tamo? -Ako mi veruje, oni kasne za Srbijom nekih 30 godina. Kod njih je jos sve do jaja. - E, ajd plati ova piva i teraj se u kurac.

Pogledajte još